Obavijesti

Show

Komentari 40

Jacquesova mala tajna ljepote: Krvna plazma za bujnu frizuru

Jacquesova mala tajna ljepote: Krvna plazma za bujnu frizuru
1

Houdek je prije dvije godine presađivao kosu, a sada se podvrgnuo ‘vampirskom’ tretmanu. Dodaje da tretman nije bolan, a bujne rezultate zahvata trebao bi vidjeti već kroz par mjeseci

VIDEO

Bolje da ostanem samo debeli pjevač, da ne budem debeli i ćelavi pjevač, rekao je Jacques Houdek (36) kada smo ga pitali o novom tretmanu krvnom plazmom kojem se podvrgnuo kako bi ojačao korijen kose.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

Bio je na PRP tretmanu tjemena kod doktorice Irijane Rajković. Na taj ga je zahvat u svojoj emisiji 'Celebrity Makeover' odveo prijatelj Boris Kosmač, koji mu je i ranije sređivao preglede za presađivanje kose. Sam Kosmač kralj je estetskih zahvata pa je prijatelja Jacquesa uputio u sve tajne bujne kose.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije nikakva tajna da sam bio na zahvatu. To je tretman u klinici Medikol u sklopu emisije, a kao dobar prijatelj i profesionalac ja sam već treći puta Borisov gost. Taj je tretman svojevrstan ulog u budućnost. Nisam znao da takav tretman postoji, niti znam s čime bih ga usporedio. Kroz neko vrijeme bi se trebao osnažiti korijen kose - objasnio nam je Jacques. 

Besprijekoran: Osim što pazi na glas, Jacques se brine i o dobrom izgledu

Na najnovijem tretmanu Houdeku su ubrizgavali krvnu plazmu u vlasište. Izvadili su mu krv iz koje se specijalnom centrifugom izvlači krvna plazma. Tretman je proslavila Kim Kardashian koja je njime peglala bore na licu. Zahvat PRP-ja kose je gotov za 20-ak minuta, a cijena mu je oko 3000 kuna. Zahvat je potrebno ponoviti još dva puta u razmaku od mjesec dana.

- Ništa ne boli, sve je bilo super, a rezultate bih trebao vidjeti kroz par mjeseci. Hvala Borisu - zaključuje pjevač. Ovo nije prvi puta da Jacques ‘tretira’ kosu. U specijaliziranoj poliklinici 2015. godine je i presađivao kosu .

- Sretan sam i zadovoljan – rekao je tada pjevač prijateljima. 

Jacquesov problem bilo je tjeme na kojem je imao prorijeđeno vlasište, pa mu je doktor sa stražnjeg dijela kose presadio kosu na dio na kojem je nije bilo. Jacques nije odmah htio priznati da je bio na zahvatu već je čekao mjesec dana da se dlaka 'primi'. Nakon zahvata presađena dlaka otpadne, no ostane korijen iz kojeg buja nova kosa pa se tek onda vidi promjena. Cijena zahvata je oko 3.000 eura.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije