Obavijesti

Show

Komentari 6

Jade Goody se vjenčala, a ima još par tjedana života

Jade Goody se vjenčala, a ima još par tjedana života
9

Bivša stanarka indijske verzije Big Brothera umire od raka. Doktori su joj dali još nekoliko tjedana života. Za rak maternice saznala je u kolovozu

VIDEO

Starleti Jade Goody bilo je loše cijelu noć.
- Primila je liječničku pomoć pa je mirno zaspala - štur je u davanju informacija bio njezin glasnogovornik Max Clifford. Jade su u vilu u Essexu, gdje se udala, dovezli njezin bolesnički krevet. U vjenčanicu je dala ušiti tablete protiv bolova u slučaju da joj pozli na samoj ceremoniji. Uspjela je gotovo 45 minuta, koliko je trajala ceremonija, izdržati na nogama. Tek je pred kraj zamolila da sjedne. Navodno je sama sišla niz oltar, bez ičije pomoći, kako je i htjela. Ni veo navodno nije imala. Ne srami se što je izgubila kosu zbog kemoterapije. Jade je plakala izmjenujući zavjete sa svojim odabranikom Jackom Tweedom (21). Zaprosio ju je tri dana nakon što su liječnici na Valentinovo potvrdili najcrnje slutnje - ostalo joj je tek nekoliko tjedana života. U najboljem slučaju nekoliko mjeseci. Rak maternice joj se proširio na jetra i bubrege. Jade je shrvala liječnička prognoza, ali se ipak pokrenula. Počela je planirati svoje posljednje dane života. Prvo se zaručila s Tweedom (21), s kojim je nekoliko puta prekidala i mirila se jer ju je stalno varao. U lipnju 2007. s njim je ostala trudna. Imala je spontani pobačaj u 12. tjednu trudnoće. Iz bolničke postelje na laptopu je organizirala vjenčanje, u Harrodsu dobila vjenčanicu, počela planirati pogreb i nastavila snimati dokumentarac o svojoj bolesti. Tweed je na uvjetnoj kazni. Kući u Essexu, gdje živi s majkom, mora biti do sedam navečer. Britansko ministarstvo pravosuđa isključivo je zbog Jade Goody napravilo iznimku.
Dopustili su mu da provede noć i jutro na svadbi. Od ekskluzivnih fotografija s vjenčanja Jade će dobiti 5,8 milijuna kuna. S televizijskom kućom koja od početka snima njezinu borbu s rakom Jade je potpisala ugovor vrijedan 1,6 milijuna kuna. Planira snimiti i svoju smrt.
- Ljudi će reći da se prodajem za novac. To upravo i radim. Ali ne kako bih si kupila skupocjene aute ili velike kuće. Novac ide za školovanje mojih sinova. Ne želim da mi sinovi imaju isto jadno, bijedno i drogom protkano djetinjstvo kakvo je bilo moje. Ako me moja bolest ičemu naučila, to je da život nije u velikim kućama i velikom bogatstvu. Moji sinovi su važni, biti živ je važno - rekla je Jade. Prije nego umre Jade svoje malodobne sinove planira krstiti.

SHILPA: ŽELIM TI SREĆU, ALI NEĆU TI DOĆI NA SVADBU
Jade i Shilpa Shetty ne podnose se iz showa u kojem su bile prije dvije godine. Bollywoodska zvijezda je rekla da se još nada njezinu ozdravljenju.
- Ako budem u Britaniji, doći ću na svadbu - rekla je Shilpa.

JADE ZA RAK MATERNICE REKLI U REALITYJU
Jade je bila u indijskoj verziji “Big Brothera”. U kolovozu, dva dana nakon što je ušla, u ispovjedaonici su joj rekli da ima rak maternice. Smjesta je izašla.

UNOVČILA ŠTO GOD JE STIGLA
Od sebe je napravila Goody brand. Izbacila je parfeme, video s vježbama za mršavljenje i autobiografiju o teškom djetinjstvu.

JACK PREBIO KLINCA GOLF-PALICOM
Jade i Jack, bivši maneken, upoznali su se u disku. Završio je u zatvoru jer je golf-palicom pretukao klinca (16).

DROGIRALA SE DA SPASI MAMU
Otac joj je u 42. umro od predoziranja, a i majka joj se drogirala. Ispred nje se drogirala da joj pokaže kako je gledati obitelj kako se ubija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina