Show

Komentari 34

James Franco zlostavljao žene: Glavu si mi stavio u međunožje

James Franco zlostavljao žene: Glavu si mi stavio u međunožje

Sjećaš li se kad si mojoj prijateljici staroj 17 godina rekao da dođe k tebi u hotel, upitala je glumica Tither-Kaplan kolegu Franca koji još nije odgovorio na optužbe o seksualnom zlostavljanju

Nakon što je glumac James Franco (39) ovog vikenda osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca u filmu 'The Disaster Artist', komičarka i glumica Sarah Tither-Kaplan ga je s još nekoliko žena optužila za seksualno uznemiravanje. Naljutilo ih je što se na svečanosti zalagao za jednakost žena i borbu protiv seksualnog zlostavljanja, a sam se, kako tvrde, odvratno odnosi prema kolegicama. 

- Hej, James Franco, imao si lijep bedž 'vrijeme je isteklo' na Zlatnim globusima no sjećaš li se kako si mi prije nekoliko tjedana rekao kako moja potpuna golotinja u tvoja dva filma, za 100 dolara po danu, nije izrabljivanje jer sam potpisala ugovor. E, pa vrijeme je tome isteklo - rekla je Sarah.

Dvojac je prošle godine surađivao na filmu 'Actors Anonymous', a ove godine zajedno rade na drami 'The Long Home'. 

Tither-Kaplan je s Francom surađivala tri godine, a nakon nje se javila i glumica Violet Paley 

- Sjećaš li se kad si moju glavu gurnuo u autu prema svom izloženom međunožju i ono kad si mojoj prijateljici staroj 17 godina rekao da dođe k tebi u hotel. Nakon što su te već jednom uhvatili kako to radiš s djevojkom istih godina - napisala je Paley i dodala kako je ona bila punoljetna kad ju je zlostavljao. 

Tither-Kaplan je istaknula kako je radila s Francom samo zato jer nije imala 'luksuz' da odbije posao.

- On je slavni glumac koji ima mogućnost stvoriti ili uništiti moju karijeru. Nemam moć pregovaranja kad mi nudi neku ulogu. Moram raditi i jesti. Trebam karijeru. Ne mogu si priuštiti da kažem ne - objasnila je Amerikanka. 

Tvrdi da je mogao proširiti glasine o njoj da je teška, diva i nezahvalna te nikada ne bi dobila drugu priliku. Želi vjerovati da je ovo, kako kaže, trenutak u kojem se sve može promijeniti. 

- Nadam se da će ovom sustavu izrabljivanja pod krinkom davanja prilika za promjenu sada isteći vrijeme, ali vidjet ćemo - rekla je glumica. 

Franco još nije komentirao optužbe za zlostavljanje. 

Najčitaniji članci