Show

Komentari 9

Janjić otkrila da je sa 17 glumila u spotu Parnog Valjka: Bio je to moj prvi zarađeni džeparac...

Janjić otkrila da je sa 17 glumila u spotu Parnog Valjka: Bio je to moj prvi zarađeni džeparac...

Ima jedna priča, malo tko je zna, izgubila se u vremenu... Bila sam maturantica i imala sam 17 godina kad su me pozvali da glumim u spotu Parnog Valjka za pjesmu Zastave, napisala je

Splitska glumica Nataša Janjić (39) je pratiteljima na Instagramu otkrila kako je svoj prvi džeparac zaradila glumeći u spotu legendarnog Parnog Valjka. 

- Ima jedna priča, malo tko je zna, izgubila se u vremenu... Bila sam maturantica i imala sam 17 godina kad su me pozvali da glumim u spotu Parnog Valjka za pjesmu Zastave. Bio je to moj prvi zarađeni džeparac i velika čast. Klinka u spotu velikog benda. Bavila sam se amaterski glumom u Gradskom kazalištu mladih i ovo je bilo moje prvo snimanje ikad - napisala je.

Glumica i njezin suprug, specijalist ortopedije Nenad Medančić (37), prije nekoliko dana proslavili su drugu godišnjicu braka.

- U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Ostalo ćemo lako... Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi! - napisala je Janjić na Instagramu.

Splićanka je u srpnju ponovno postala majka. Par je dobio kćerkicu Kaju, a još prošle godine stigao im je sin Toni.

Najčitaniji članci