Obavijesti

Show

Komentari 8

Jasmina nije briljirala u novom tjednu u 'Večeri': Zečetina je bila suha, desert je brašnast...'

Jasmina nije briljirala u novom tjednu u 'Večeri': Zečetina je bila suha, desert je brašnast...'
9

Gostima je za predjelo poslužila Gurmanski spoj, za glavno jelo Prošarani dugouhi zalogaj, a za desert Žuto-bijele kuglice. Predjelo je svima bilo fino, no to nisu govorili i za glavno jelo, a desert se nikome nije svidio

VIDEO

Počeo je novi tjedan u 'Večeri za 5 na selu', a kuhat će se u Slavoniji, točnije u Novoj Gradiški i okolici. Prva ovotjedna domaćica bila je upravna referentica Jasmina, večeru je pripremala u mjestu Čovac pokraj Okučana, a u goste su joj stigli kuharica Marijana, umirovljeni hrvatski branitelj Davor, veterinar Goran i njegovateljica Anita

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

Gosti su stigli u jedan pravi seoski ambijent i odmah su komentirali kako je domaćica bila jako srdačna, nije imala tremu i svima se svidio doček. Jasmina je poželjela da se svi lijepo druže večeras i ostalih dana i svi su nazdravili u to ime.

- Višnja je bila prejaka, dosta se osjetila rakija, falilo mi je malo šećera - rekla je Anita dok je Goranu rakija od kruške bila jako fina.

Doček je dobro prošao, a potom je domaćica poslužila platu sa suhomesnatim proizvodima i lijevanu pitu.

- Klasično slavonsko predjelo, šarenilo boja - rekao je Goran, a i ostalim gostima bilo je jako primamljivo. 

Student Maro (18) pobjedio u 'Večeri za 5': 'Presretan sam, pripremao sam se 10 godina!'
Student Maro (18) pobjedio u  'Večeri za 5': 'Presretan sam, pripremao sam se 10 godina!'

- Predjelo je bilo jako fino i nema se tu što pogriješiti kad je sve slavonsko; okus super, sir je bio odličan, pita, šunka, jaja, sve - rekla je Anita, a s njom su se složili i ostali.

Za glavno jelo Jasmina je poslužila punjenog zeca sa slaninom uz krumpir. Davoru je izgledalo malo siromašno bez neke salate, a Marijana je komentirala kako ne voli zečetinu da bi potom svi istaknuli kako im je falila salata. Aniti se svidio okus zeca, a Marijana je dodala kako joj je bio bolji krumpir od zeca.

- Meso kunića bilo je previše suho, možda je trebalo još nekog umaka - zaključio je Goran.

Šnenokle su bile poslužene za kraj večere, Anita i Marijana nisu bile oduševljene izgledom deserta, a Davoru se nije svidjelo što je poslužen u čašama. Marijana naposljetku nije jela ni desert opravdavajući se da joj je smrdljivi martin uletio u čašu, a kasnije je dodala kako joj nije bio sladak.

 - Žumanjak treba biti rjeđi, ovdje se dosta osjetilo brašno. Bilo je pregusto, bjelanjak treba plutati na žutom dijelu šnenokle - rekao je Davor, a i Anita je primijetila da se osjetilo brašno i komentirala kako nije bio dobro skuhan desert.

Jasmina je podijelila poklone, potom su dojurili vatrogasci s rotirkama, no u kombiju su bili svirači da bi onda stigli i folkloraši. Svi su zaplesali kolo, a potom je uslijedilo ocjenjivanje.

Marijana, Davor i Goran dali su po osmicu zato što im je zečetina bila suha, a Marijana je i ne voli, dok im se desert nije svidio jer se previše osjetilo brašno. Anita se složila s njima, no ona je spomenula i to što uz glavno jelo nije bilo salate pa je ona dala ocjenu sedam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina