Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Javila se još jedna žrtva koja tvrdi da se seksala s princem

Žena je navodno u kontaktu s odvjetnicima koji su zastupali druge žrtve Jeffreyja Epsteina. Nova žrtva nije rekla je li bila prisiljena na spolni odnos. Buckinghamska palača je odbila komentirati ove tvrdnje

Commonwealth Day 2017
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
6 komentara

Nakon što je Virginia Roberts (35) javno ispričala da je bila prisiljena imati spolni odnos s princem Andrewom (59), sad je javila još jedna žena koja tvrdi da je i ona bila žrtva, piše Metro. Ona je, za razliku od Virginije, željela ostati anonimna. 

SKUPA SU ORGIJALI Žrtva princa Andrewa: 'Bilo mi je 17 i morala sam ga usrećiti'

Žena je navodno u kontaktu s odvjetnicima koji su zastupali druge žrtve Jeffreyja Epsteina. Trenutačno je njezin iskaz pod strogom istragom i razmatra se hoće li biti uključen u tužbu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, nova žrtva nije rekla je li bila prisiljena na spolni odnos. Buckinghamska palača je odbila komentirati ove tvrdnje. 

FILE PHOTO: Britain's Prince Andrew, Duke of York visits the Royal National Orthopaedic Hospital in London | Autor: POOL New/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: POOL New/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Virginia Roberts je u emotivnom intervjuu za BBC ispričala sve vezano za odnos s princom. Naglasila je kako je više puta spavala s njim te da je tada imala svega 17 godina.

- Bilo mi je muka. To nisam očekivala od nekoga iz kraljevske obitelji. Nisam to očekivala od njega koga ljudi prate i dive mu se kao članu kraljevske obitelji - rekla je Virginia. Kaže da princ Andrew nije bio neugodan prema njoj. Nakon seksa joj se zahvalio i otišao iz sobe. 

FILE PHOTO: Royal Ascot | Autor: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Sjedila sam na krevetu, užasnuta i posramljena. Osjećala sam se prljavo, morala sam odmah ustati i otuširati. Idućeg dana Ghislaine Maxwell mi je rekla da sam obavila dobar posao i usrećila me - dodala je Virginia. Princ Andrew je rekao da su njezine riječi neistinite. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message