Show

Komentari 129

Javno otkrile poruke, novac za 'jednu noć' nude im i oženjeni

Javno otkrile poruke, novac za 'jednu noć' nude im i oženjeni

Pažnju privlače bujnim oblinama, no nekim damama smetaju poruke koje dobivaju u inbox. Kristina Mandarina, Ena Friedrich i Alex Ognjena objavile su poruke nasrtljivih muškaraca na koje ne odgovaraju

Neke dame svjesne su kako će objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama pobuditi maštu svojih pratitelja, a k tome imati i puno uleta.

No ponekad takve stvari izbjegnu kontroli, o čemu je javno progovorila najpoznatija prodavačica mandarina, Kristina Penava (22). Javno je objavila poruke u kojima joj muškarci nude novac, shopping, ali i seks. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ena Friedrich čitala ulete

Jedan od obožavatelja ponudio joj je 4000 eura (oko 30.200 kn) ako želi biti s njim i prijateljem, dok joj je drugi poslao fotografiju novčanica američkih dolara koje je poslagao u slovo 'K', prvo slovo njezinog imena. 

No takve poruke Kristina ignorira i ne odgovara na njih. Našalila se i prilikom javnog objavljivanja poruka nasrtljivih muškaraca postavila pitanje Playboyevoj zečici i zvijezdi OnlyFans platforme - Eni Friedrich Čobanov (33). 

- Ena,da ti proslijedim porukice? - pitala je Penava, no ne bez razloga. I Ena je nedavno javno progovorila o uletima koje redovito dobiva u inbox. 

- Toliko si dobra da bih ti jeo sarmu s guzice - napisao je Eni jedan od obožavatelja. 

- Jedno vrijeme su mi stalno slali slike torza. Sto puta sam rekla da mi nisu interesantni ti 'likovi' s pločicama i koji su nabildani. Ne želim to gledati - rekla je Ena, no tvrdi kako su muškarci smanjili sa slanjem slika svojim penisa nakon što je počela objavljivati njihova imena.

Ispričala je nedavno i kako joj se vrlo često javljaju i oženjeni muškarci koji na svojim profilnim fotografijama imaju svoje žene i djecu.

No Ena i Kristina nisu jedine koje u inbox dobivaju ovakve 'fenomenalne' ulete. O istim se javno oglasila i kantautorica Alex Ognjena (37) iz Zagreba. Muškarci joj šalju poruke na društvenim mrežama, zovu je na piće, nude veze i brakove, no ima i onih koji joj postavljaju neugodna pitanja koja se Alex ne sviđaju.

Jedan od muškaraca na Instagramu joj je poslao poruku i pitao je treba li sponzora sa strane. Pristojno mu je odgovorila kako sponzora nikada nije tražila niti ga treba.

A potom je sa svojim pratiteljima podijelila poruke jednog od obožavatelja koji joj je ponudio novac za seks. 

- Dam ti 3000 eura za seks na jednu noć - napisao je. Ognjena mu je 'odbrusila' i napisala mu kako će ga blokirati na društvenoj mreži. No on nije bio jedini s takvim 'uletom'. 

Ognjena ih je blokirala već nekoliko. Na Alexinoj 'block listi', našli su se, među ostalim, glazbenik Mladen Burnać (50) te Dino Drpić (39), bivši suprug Nives Celzijus (39). Podsjetimo, Alex se javno oglasila na društvenoj mreži kada joj je prekipjelo i ovakvih joj je poruka 'preko glave'.

- Ne tražim sponzora. Cijeli život se sama financiram i ne bih pristala na nikakve nemoralne ponude taman i da sam kruha gladna. Nisam pristala kada mi je bilo najteže, neću niti danas. Od sada ovakve ponude idu direktno na 'block', bez iznimke. Ako vas fizičkim izgledom podsjećam na neke koje su sponzoruše, to je isključivo zato što se meni sviđa kako izgledam, a ne da 'uhvatim' nekoga' - poručila je Ognjena. 

 

Najčitaniji članci