Obavijesti

Show

Komentari 80

Jedan kandidat je odustao od showa, drugi skinuo deset kila

Jedan kandidat je odustao od showa, drugi skinuo deset kila
1

Neki kandidati učinit će stvari za koje se ne sjećaju kada su posljednji put uspjeli napraviti, a neće nedostajati ni suza radosnica, kao ni zagrljaja podrške

VIDEO

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' 18-ero natjecatelja, podijeljenih u crveni i plavi tim, okusit će 'čari' prvog, odnosno posljednjeg treninga prije vaganja, ali i samo vaganje.

Nekome od kandidata trening će zadati ogromne probleme pa će na kraju odlučiti napustiti show, no, oni koji će ostati ustrajni, iznenadit će se kada večeras prvi put  stanu na vagu i vide koliko su kilograma i tjelesne mase izgubili.

Najviše će ostati šokiran kandidat koji je u tjedan dana uspio skinuti čak 10 kilograma. To će biti poticaj i ostalima, koji su se već počeli buniti na premalo začinjenu  prehranu.  

Neki kandidati učinit će stvari za koje se ne sjećaju kada su posljednji put uspjeli napraviti, a neće nedostajati ni suza radosnica, kao ni zagrljaja podrške. Ipak, troje kandidata naći će se na vagi ispod 'žute linije', što znači da idu u eliminacije. 

Koje tri osobe nisu skinule dovoljno kilograma u tjedan dana, koliko su u kući, gledatelji će saznati večeras od 20 sati na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin