Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

'Jedan od njih 100': Kantautor Varga objavio romantičan singl

I ovaj singl zaokružen je spotom Doringa kojemu je ovo 11. suradnja sa zagrebačkim kantautorom. S obzirom na to da se radi o romantičnoj baladi, spot se odvija u vlaku u jedno nedjeljno kišno popodne

Foto: Doringo
0 komentara

Kantautor Zvonimir Varga (40) objavio je novi te ujedno i treći singl. Riječ je pjesmi 'Jedan od njih 100' koju izvode gudački orkestar i klavir te se ujedno smatra i jednom od Varginih najkreativnijih ostvarenja do sada. Producent pjesme je Jere Šešelja, a orkestar čine Dean Melki na violini, Matej Milošev na cellu, Jurica Hotko na klaviru i Dalibor Grubačević koji je zaslužan za orkestraciju.

I ovaj singl zaokružen je spotom Doringa kojemu je ovo 11. suradnja sa zagrebačkim kantautorom. 

- S obzirom na romantični senzibilitet pjesme, ovoga puta odlučili smo se ovu priču 'ispričati' kroz putovanje vlakom u jedno nedjeljno zagrebačko kišno popodne, čime smo prema prvim reakcijama stvorili posebno lijep zimski ugođaj koji 'podsjeća na čitanje ruskog romana' - kažu autori.

Foto: Privatna arhiva

Zvonimir Varga na glazbenoj je sceni od 2011. kada izbacuje svoj prvi album, a do danas ih je objavio osam nezavisnih od kojih su neki uvršteni među najbolje u regiji ('7' i 'Krugovi'). Za izdavačku kuću Croatia Records objavio je i 11 singlova.

Naši partneri pišu
Message