Show

Komentari 17

Jedna od najljepših glumica iz 80-tih se vraća na scenu: Fanovi su šokirani njezinim izgledom

Jedna od najljepših glumica iz 80-tih se vraća na scenu: Fanovi su šokirani njezinim izgledom

Kelly je prije 25 godina napustila glumačku karijeru i posvetila se obitelji te jednostavnom načinu života. Ipak, sada se vratila glumi, a njezini fanovi su uvjereni da je uništila svoju ljepotu plastičnim operacijama

Filmska ikona 80-ih Kelly LeBrock (61) prije 25  godina se oprostila od Hollywooda i otišla živjeti 'u divljinu'. Međutim, sada je najavila veliki povratak i spremna je za nastavak svoje karijere, piše NY post.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kelly je bila na glasu kao jedna od najljepših žena 80-tih, a bila je udana za glumca Stevena Seagala (69), s kojim ima troje djece -Arissu, Annalizu i Dominica. Nakon razvoda od Seagala 1996. godine, LeBrock je odlučila napustiti industriju radi jednostavnog stila života. 

"Weird Science" (1985)

- Hollywood nije bio mjesto gdje sam htjela odgajati svoju djecu. O mom razvodu se mnogo pisalo u tisku, a ja jednostavno nisam holivudska djevojka. Nikad mi se nije sviđala pažnja. Htjela sam imati prljavštinu u noktima i biti na otvorenom.- rekla je nedavno za Fox News.

3rd Annual "Change Begins Within" Benefit Celebration - California

- Tako sam napustila karijeru i preselila se u divljinu gdje sam živjela bez televizije 25 godina. Učinila sam najbolje što sam mogla kao samohrana majka. Imam troje divne djece. Uvijek sam se mogla vratiti svojoj karijeri, no nikad se ne bih mogla vratiti svojoj djeci. Neki ljudi mogu oboje. Ali već sam imala slavu i završila sam s njom - otkrila je Kelly.

Ipak, sada se vratila karijeri i glumi u gangsterskoj komediji 'Tomorrow's Today'. Iako kaže kako nije obožavateljica društvenih mreža, ponekad ih ipak koristi. Tamo nerijetko skriva svoje lice za koje fanovi tvrde da je uništila operacijama.

POGLEDAJTE I ULETE U INBOX SPLITSKE VAMPIRICE OLJE: 

Najčitaniji članci