Obavijesti

Show

Komentari 75

Jedna prodaje 'vortex' na netu, a druga starce približava Bogu

Jedna prodaje 'vortex' na netu, a druga starce približava Bogu
7

Crkva je putem svojih portala počela upozoravati vjernike da je krstarenje s Tajči 'opasan newageovski projekt s kojim katolici ne bi trebali imati ništa'...

VIDEO

Recesija je samo globalno uvjerenje da nema novca. Ako osoba koja nema posao, promijeni fokus, naći će posao.

Ovaj izvrstan savjet svim nezaposlenim Hrvatima u doba ekonomske krize dala je Ana Bučević (40).

Nezaposlenost se očito toliko smanjila da su Hrvati njezine motivacijske tečajeve počeli kupovati brže negoli karte za ikoji koncert. Nekoliko sati nakon puštanja u prodaju karata jednostavno više nema. Jer, primjerice, na krstarenju za samo malo više od 16.000 kuna možete ući u “vortex” te naučiti kako samo putem promjene vibracije postati bogati.

- Isprintajte si lažne novčanice i stavite ih u novčanik. Tako ćete promijeniti vibracije prema novcu. Uđite u trgovinu i govorite si što biste sve mogli kupiti s 500 eura - samo je jedan od savjeta Ane Bučević, čije savjete obožava i Gazdina kći Iva Todorić (42).

Međutim, Bučević je očito slabo manifestirala svoju monopolističku poziciju pa joj se na hrvatskom tržištu savjeta za samopomoć pojavila konkurencija. Nekoć poznata pjevačica Tatjana Cameron Tajči (47) vratila se iz Amerike, a jučer je iz Splita započela ukrcaj na brod na kojem će u sedmodnevnom krstarenju sljedbenicima “dati duhovnu transformaciju”.

- Nudim vam fizički, emocionalni, mentalni i duhovni detoks! Svakodnevno ćemo imati radionice, glazbu, jogu, masaže i vrijeme za meditaciju - obećala je Tajči, čiji je osnovni paket krstarenja za tisuću kuna skuplji od onog Ane Bučević. Nakon ljetovanja Tajči će sljedbenike odvesti u Međugorje, za koje kaže da joj u životu puno znači.

Iako tvrdi da joj je kršćanska vjera promijenila život te da širi kršćanski nauk, Crkva je putem svojih portala počela upozoravati vjernike da je krstarenje s Tajči “opasan newageovski projekt s kojim katolici ne bi trebali imati ništa”. Pjevačicu su pozivali da pjeva po crkvama i svjedoči o obraćenju, a sada se boje da im vjernike ne odvede na satove joge.

I Grga je u vortexu: Život mi mijenja

Presretan sam što sam mogao spoznati Aninu vrijednost. Ona nam u svakodnevnom životu može pomagati, rekao je Ljudevit Grgurić Grga. Doajen HRT-a kaže da već dulje vremena dolazi na tečajeve Ane Bučević.

Američki su 'starčeki' nahrlili na Tajčin brod

Iako se na MS Paradis moglo doći do navečer, velik broj Tajčinih ‘učenika’ došao je već oko podneva, a većina njih su, naizgled rečeno, umirovljenici iz Sjedinjenih Država. Početna cijena je 17.000 kuna, a oni koji su uzeli apartmane platili su i do 25.000 kuna.

Tajci

‘Ako vam nije dobro u životu, niste u vrtlogu’

Bučević svojim kokreatorima, kako naziva svoje sljedbenike, stalno ističe važnost ulaska u takozvani vortex, vrtlog pozitivne energije. Na nama je da svojim vibracijama i pozitivnim razmišljanjem, pojašnjava Ana, iz tog vrtloga privučemo sve što želimo.

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael