Obavijesti

Show

Komentari 15

Jelena Glišić i Davor Bilman pobijedili hodom na štulama

Jelena Glišić i Davor Bilman pobijedili hodom na štulama
8

Na drugom mjestu bili su Ana Majhenić i Lana Jurčević koje su izvele irski step, na trećem Ivan Vukušić i Marko Tolja, a posljednji su Tamara Loos i Slavko Sobin

VIDEO

U samo sedam dana Jelena Glišić i Davor Bilman svladali su hodanje na štulama  dovoljno dobro za pobjedu u večerašnjoj emisiji zabavnog showa 'Ja to mogu'. Na drugom mjestu bili su Ana Majhenić i Lana Jurčević koje su izvele irski step, na trećem Ivan Vukušić i Marko Tolja koji su publiku zabavili bubnjanjem, a posljednje mjesto prema telefonskim glasovima gledatelja zauzeli su Tamara Loos i Slavko Sobin izvodeći kazalište sjena.  

Jelena se oslobodila straha od visine

Taktiziranje, promišljanje i oklijevanje za plesnog suca Davora Bilmana i voditeljicu Jelenu Glišić prošle su subote ostavili tek suočenje s točkom koju su večeras i izveli – hodanje na štulama, ali koja im je donijela i pobjedu. U samo sedam dana članovi  cirkuske skupine Cirkorama pod vodstvom Nikole Mijatovića, Jelenu i Davora su pripremili za večerašnji nastup u kojemu je Jeleni bilo najvažnije da se oslobodi straha od visine. 

Dario Njavro/HTV

- Bili su pravi učenici, jako su se trudili i rezultat se vidi - pohvalio je Nikola svoje učenike, a Jelena je rekla da život na visokoj nozi nije ni malo jednostavan, jer ovo su bile još i klimave noge. 

Marko Tolja nije mogao suzdržati smijeh u komentaru obzirom da je Davor za potrebe nastupa stavio periku. Lana Jurčević je posebno pohvalila Davora i dodala da je dobro da ljudi vide kako je težak život na visokim nogama. Ana Majhenić kazala je kako zna da je ovo iznimno teško i pohvalila nastup Jelene i Davora.  

'Male kopitarke bile su izvrsne'

Glumica Ana Majhenić i pjevačica Lana Jurčević izvele su atraktivan irski ples s mentoricama iz plesne skupine Celtic Fantasy. Posebnu podršku u studiju dali su im i predstavnici irskoga veleposlanstva u Zagrebu vođeni veleposlanikom Timom Harringtonom. 

Dario Njavro/HTV

- Ovo uopće nema veze s plesom s kojim sam se dosada susretala - kazala je nakon nastupa Lana. 

Ana je na akademiji učila američki step za koji kaže da je puno lakši od irskog stepa, koji je morala svladati u samo sedam dana. Davor Bilman potvrdio je da je irski step iznimno zahtjevan i da traži puno treniranja. Jelena Glišić kaže da joj se činilo sve jednostavnim i lakim jer je izvedba bila savršena. Slavko Sobin je dodao da su 'male kopitarke' bile izvrsne.  

Oduševili kazalištem sjena

Obrisima tijela i ruku voditeljica Tamara Loos i glumac Slavko Sobin ispričali su nam priču izvodeći vještinu kazališta sjena. 

- U predstavu smo stavili ono što je najlakše napraviti - kazao je Slavko, dok je Tamara zaključila da joj kazalište sjena zasigurno bolje pristaje od tehniciranja loptom.  

Dario Njavro/HTV

- Ovo je bio lijep tjedan, imao sam predivnu partnericu - kazao je Slavko. 

Lana Jurčević je posebno pohvalila dramaturgiju predstave koju su Slavko i Tamara izveli. Ivan Vukušić kazao je da je s Tamarom vježbao za prošlu emisiju i da ona ima predivnu energiju. Marko Tolja je kazao da dijeli točke u ovom showu na umjetničke i akrobatske te da su Tamara i Slavko ovdje ljestvicu umjetničkih točaka podigli na vrlo visoku razinu. 

Ivan i Marko svlačili se do potkošulja

Pjevač Marko Tolja i voditelj Ivan Vukušić zabavili su publiku atraktivnim nastupom za koji su ih sedam dana pripremali naši ugledni bubnjari Hrvoje Rupčić i Marko Lazarić, koji su bili i podrška svojim učenicima.  Uz ovacije publike i burno navijanje Marko i Ivan završili su nastup navijačkim izvikivanjem imena emisije uz ritam bubnjeva. Hrvoje Rupčić je kazao da su Ivan i Marko toliko neozbiljni da im je odmah bilo jasno da će biti izvrsni bubnjari. 

Dario Njavro/HTV

Marko Lazarić je spomenuo da su energično vježbajući uništili jednu činelu. Tamara je zaključila da joj je to zvučalo kao kad njezina dvogodišnja kći udara po loncima pri čemu ne želi reći da oni ne sviraju dobro već da njezina djevojčica ima veliki talent. 

- Ovo je 'štanga' prošle emisije - kazao je Sobin osvrćući se na činjenicu da su se tijekom nastupa Ivan i Marko svlačili do potkošulja. Davor Bilman pohvalio je nastup i kazao da su tako dobri da će vrlo skoro moći samo dignuti palice u zrak, a publika će već podivljati. 

Novi izazovi

Dok su gledatelji glasovali za večerašnje izvedbe naših natjecatelja, uslijedilo je predstavljanje četiriju novih vještina za čije svladavanje natjecatelji imaju samo sedam dana i za koje će probe započeti već sutra.  

Zahtjevan nastup plesne skupine navijačica predstavili su članovi i članice Plesnog studija Escape. Da ovo može odlučio je Slavko Sobin i trkom stigao na stepenicu odabira. 

- Malo mi je neugodno što sam izjurio, ali nisam htio prepustiti Lani ovu točku - kazao je Slavko i za para izabrao Ivana Vukušića. Potpuno neočekivano cheerleeders točku u showu 'Ja to mogu' tako će izvoditi dva muškarca. 

Vještina vožnje monociklom koju su predstavili članovi skupine 'Piloti' bila je tako obeshrabrujuća za natjecatelje da se nitko nije usudio krenuti u odabir. U šoku su promatrali monocikliste kako ne samo da voze na jednom kotaču, već i preskaču uže na monociklu. Natjecatelji su procijenili da to ne mogu, a u tom slučaju, voditeljica Barbara Kolar prema pravilima emisije mora izabrati tko će izvoditi točku. Barbara se odlučila za Marka Tolju i Anu Majhenić kazavši da je za Marka dobro da ide ponovno na kotač jer mu prvi puta nije išlo pa se mora ponovno suočiti. Ovo mi je taman da stradam do kraja, komentirala je Ana nastup koji joj je nominiran za sljedeću subotu. 

Sljedećih sedam dana Tamara Loos radit će lutkarsku predstavu i uz pomoć  ekipe lutkarske serije HTV-a 'Patka Matilda' pokušati zadiviti gledateljstvo i odnijeti pobjedu u ovoj naoko lakoj, ali vrlo složenoj vještini.  Za para je uzela  Jelenu Glišić.    

Već je poznato da je posljednje predstavljanje u showu najzahtjevnije baš kao što je već poznato da Davor Bilman čeka posljednju točku. Bio je u šoku kada je prije dva tjedna gledao ples na štangi koji je izveo u prošloj emisiji sa Slavkom Sobinom, ali potpuna nevjerica iščitavala se iz njegova pogleda dok je gledao kako se s vrha studija spušta svila i započinje ples na svili. Plesačice 'Triko cirkus teatra' izvodile su akrobacije na svili, a isto će pokušati iduće subote Davor Bilman u paru s Lanom Jurčević koja je također bila neodlučna kod izbora prethodnih točaka. 

- Ja se samo jedne stvari u životu bojim, a to je visina - kazao je Davor, a Lana odmah predložila da ju Davor drži na ramenima dok ona pokušava primiti svilu. Budući da je uz plesačice na svili nastupio i klaun koji je balansirao na lopti Davor se ponadao da će možda to moći. 

Zbrojem bodova u tri emisije  showa 'Ja to mogu' na prvom su mjestu s po deset bodova Ana Majhenić i Davor Bilman. Jelena Glišić, Slavko Sobin i Lana Jurčević dijele drugo mjesto s po osam bodova, na trećemu mjestu je Marko Tolja sa šest bodova, dok su posljednji na ljestvici Ivan Vukušić i Tamara Loos. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri