Obavijesti

Show

Komentari 41

Jelena Perić o prekidu: 'Veza postane dosadna ako te stvari prestanu. Svi se mijenjamo'

Jelena Perić o prekidu: 'Veza postane dosadna ako te stvari prestanu. Svi se mijenjamo'
4

Zdrava komunikacija, iskrenost, iskazivanje ljubavi na koji god način, zajedništvo u punom smislu te riječi, zdrave rasprave, prihvaćanje različitosti u mišljenjima. Ti i ta osoba, kaže Jelena

VIDEO

Influencerica Jelena Perić (30) i bivši nogometaš Igor Bubnjić (30) prekinuli su nedavno nakon tri godine veze. Iako je Jelena ljubazno poručila kako ne bi ništa komentirala uz svoj privatan život, posljednjih dana ipak je progovorila o ljubavi. Mnogi su njezine odgovore povezali s mogućim razlozima prekida.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Po meni nikad ne bi trebalo prestati s malim stvarima. Smatram da bi veza opstala, potrebno je jako puno truda i ulaganja. Svi se mi mijenjamo kroz godine i nismo iste osobe s početka veze, ali te sitnice koje su vas spojile na početku moraju ostati. Redovito ići na spojeve, nikad prestati s iznenađenjima itd. Ako te stvari prestanu, onda i veza postaje dosadna - poručila je influencerica, koju su pratitelji ispitivali o ljubavi.

Dotaknula se Jelena i toga što za nju znači zdrava veza.

- Zdrava komunikacija, iskrenost, iskazivanje ljubavi na koji god način, zajedništvo u punom smislu te riječi, zdrave rasprave, prihvaćanje različitosti u mišljenjima. Ti i ta osoba i nitko treći, poštovanje - zaključila je.

Jelena Perić prekinula zaruke i prestala pratiti oca svog djeteta
Jelena Perić prekinula zaruke i prestala pratiti oca svog djeteta

Igora i Jelenu spojile su društvene mreže 2013. godine. Bivši nogometaš tada je potpisao za klub Udinese u Italiji pa se sve to razvodnilo. No kasnije im se osmjehnula sreća.

- Dvije godine nakon upoznavanja. Tada je sve bilo prijateljski, znali smo se naći na kavi. Bilo je teško održavati vezu na daljinu, a kao zreliji shvatili smo da je to - to. I sretna sam što sam dvadesete provela u poslu izgrađujući sebe. Sve se dogodilo s razlogom i mislim da život tako funkcionira. Da nisam sve to proživjela, tko zna gdje bih danas bila - otkrila je Perić za Story.

U dugogodišnjoj vezi dobili su sinčića Tea, a zaručili su se 2019. dok je Jelena bila trudna. Prije nekoliko dana mnogi su primijetili da na njezinom Instagram profilu nedostaju fotografije s Igorom. Osim toga, par se više niti ne prati na društvenoj mreži pa je sve slutilo na to da više nisu zaručnici. Kontaktirali smo influencericu za pojedinosti, no nije nam se javila.

POGLEDAJTE VIDEO: JELENA OTRKILA NAJGORE TRAČEVE O SEBI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin