Show

Komentari 10

Jelena Rozga otvoreno o svom zdravlju: 'Više nemam štitnjaču'

Jelena Rozga otvoreno o svom zdravlju: 'Više nemam štitnjaču'

U pandemiji je pjevačica naučila reći 'ne', na što ju je prisilio njezino zdravstveno stanje. Naime, zbog Hashimoto sindroma ostala je bez štitnjače, te se zato posvetila smanjivanju svakodnevnog stresa

Pjevačica Jelena Rozga (44) je u intervjuu za RTL Exkluziv progovorila o svojim zdravstvenim problemima. Otkrila je kako je zbog Hashimotovog sindroma ostala bez štitnjače, što ju je natjeralo da promijeni stil života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, nakon 26 godina karijere pjevačica je tijekom pandemije, kako kaže, napokon naučila reći 'ne', na to ju je prisililo njezino zdravstveno stanje.

- Više nisam u velikom stresu. Neću juriti pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći 'ne'. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja - rekla je Rozga.

- Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: 'E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam' - dodala je pjevačica, kojoj je jedina želja za 2022. godinu - zdravlje.

- Zdravlje je na prvom mjestu i to sve više cijenim, pogotovo kad imam tih svojih problemčića - tako da samo zdravlje, sve drugo će doći - rekla je.

Podsjećamo, pjevačica je ranije priznala da ima problema sa srcem i štitnjačom, koje je otkrila 2006. godine. Prije tri godine, Jelena je osjetila da sa njenim zdravljem nije sve u redu te je potražila liječničku pomoć.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA RUDOLF IZGUBIO ZUBE:

Najčitaniji članci