Show

Komentari 127

Jelena Rozga: Zaljubila sam se u trećoj minuti našeg susreta

Jelena Rozga: Zaljubila sam se u trećoj minuti našeg susreta

Splitska pjevačica pet mjeseci je u vezi sa Stjepan Hauserom iz 2Cellosa. U razgovoru za Gloriju, par je otkrio kako su se upoznali i na što su odmah 'pali'

Jelena Rozga (38) i Stjepan Hauser (27) u intervjuu za Gloriju otkrili su da kupuju zajednički stan u Zagrebu te su progovorili o detaljima svoje petomjesečne veze. 

- Zaintrigirao me iste sekunde, a zaljubila sam se u trećoj minuti našeg susreta - rekla je Jelena koja otkriva da joj je Stjepan prvi prišao i to u hotelu Westin. 

- U šali sam ga napala zbog njegovih zafrkantskih izjava, koje su nekoliko dana prije objavili mediji, na račun mojih pjesama. Smeo se, počeo nešto petljati i na kraju rekao da to nije izjavio on, nego njegov kompanjon Luka - prepričala je splitska pjevačica. Stjepan joj se svidio kaže, sav 'zbunjen i sramežljiv'. Drugi put kada su se vidjeli ponašao se poput dječarca.

- Moram priznati da sam 'pala' na tu njegovu zbunjenost, a uz to mi je bio i fizički privlačan - kazala je Rozga koja se Stjepanu dugo prije toga sviđala. 

- Kao 'stručnjak' za žensku ljepotu, sjedio sam u žiriju Izbora za Miss Universe, a Jelena mi je bila ljepša od svih natjecateljica - rekao je violončelist te dodao kako smatra da je njihovo upoznavanje sudbina. 

Jelena kaže da se prva strast 'rasplamsala' kada joj je Hauser poljubio ruku na početku jednog spoja. To joj je bilo vrlo romantično i kavalirski, a otad se svaki dan sve više zaljubljuje u njega. 

- Presretna sam što sam našla muškarca koji me nosi kao kap vode na dlanu - kazala je pjevačica, dok Stjepan kaže da je Jelena u njemu probudila 'duboke osjećaje', a svojom duhovitošću i šarmom ga je oborila s nogu. 

Kada su odvojeni zbog poslovnih obveza, Jelena i Stjepan čuju se svaku slobodnu minutu. Satima pričaju preko Vibera ili Skypea.

- Čak i kad se na pol sata odvojimo, šaljemo si poruke - kazala je Rozga. 

Najčitaniji članci