Obavijesti

Show

Komentari 22

Jelena: 'Zaljubljena sam u sebe kad sam lijepa i kad mi se dive'

Jelena: 'Zaljubljena sam u sebe kad sam lijepa i kad mi se dive'
6

To mi je duševna hrana i za tu poslasticu se moram truditi, kaže Jelena iza koje je više od 25 godina karijere. Osim glazbi, puno vremena posvećuje poziranju i osmišljavanju novih fotografija

VIDEO

Pjevačica Jelena Karleuša (41) popularna je ponajviše u državama na Balkanu, ali za njezin rad pročulo se i po svijetu. Sad je za srpski magazin Story ispričala koja je tajna njezinog uspjeha.

POGLEDAJTE VIDEO: 25 godina od Jeleninog prvog albuma

Pokretanje videa...

01:36

- Mislim da je tajna mog uspjeha to što sam zaljubljena u sebe kad sam lijepa, vitka, preplanula, posebna, kad mi se dive i kad mi kažu 'nitko kao ti'. To mi je duševna hrana i za tu poslasticu se moram truditi. Kad sam uplakana, slomljena, na rubu, sama sebi debela i nesretna, kad ne vidim poantu, kad puštam muža da mi traži i govori mane, a ja mu vjerujem - to nisam ja. Tad se ne volim - izjavila je pjevačica.

Svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije, koje uvijek izgledaju kao da je stala pred objektiv profesionalnom fotografu, iako u većini slučajeva nije. 

- U stanju sam promjeriti nebo i zemlju zbog dobre fotografije. Postala mi je opsesija i hobi, pogotovo zbog Instagrama. Fotografija ostaje kao svjedočanstvo nečijeg života, nečijih faza, nečije ere. A vi ste svi u mojoj eri i trenutačno u mojoj najboljoj fazi - kaže Jelena. 

Osim što je pjevačica i član glazbenog showa 'Zvezde Granda', Jelenu mnogi nazivaju i modnom ikonom. Sad je odgovorila na pitanje jeli se ikada zasitila života pod reflektorima i showbiza. 

- Apsolutno svakog dana kažem da je dosta. I svakog se dana predomislim. Mislim da je tajna broj dva koju ću vam otkriti, a tiče se mog uspjeha, ta što ja ipak jako volim ovaj posao. Ovo sve radim, kao u mojoj pjesmi, isključivo iz ljubavi. A kad se radi iz ljubavi, nema odustajanja. Inače, takav sam tip, ne odustajem apsolutno nikada. I nisam lijena, volim raditi, ulagati u sebe i produkciju - kaže Karleuša. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao