Show

Komentari 4

Jenna Ortega i Aubrey Plaza na dodjeli SAG nagrada oduševile: 'Njih dvije skupa - pun pogodak'

Jenna Ortega i Aubrey Plaza na dodjeli SAG nagrada oduševile: 'Njih dvije skupa - pun pogodak'

Ne znam zašto su nas spojili zajedno, našalila se Aubrey, na što je Jenna dodala da ni njoj to nije jasno jer nemaju ništa zajedničko

Aubrey Plaza (38) i Jenna Ortega (20) zajedno su dodijelile SAG nagradu u Los Angelesu, a zajedničkim pojavljivanjem na pozornici oduševile su sve prisutne, a i brojne obožavatelje.

Glumice zapravo imaju dosta toga zajedničkog, a poznate su po svojoj sarkastičnosti, pa su se tako i našalile na svoj račun. 

- Ne znam zašto su nas spojili zajedno - rekla je Aubrey, na što je Jenna dodala da ni njoj to nije jasno jer nemaju ništa zajedničko. 

- Trebali bismo pronaći ljude koji su ovo učinili - rekla je dalje Aubrey, a Jenna poručila:

- I da proklinju njihove obitelji i gledaju...

Zatim se u nastavku rečenice pridružila opet Aubrey.

-...kako nesreća prati njihovu krvnu lozu sljedećih sedam generacija - na duhovit način izrekle su zajedno glumice kraj rečenice pa priznale jedan drugoj kako ipak shvaćaju zašto su ih spojili zajedno na pozornici.

29th Screen Actors Guild Awards

Prisutne na dodjeli filmskih nagrada su nasmijale, a obožavatelji su na Twitteru počeli komentirati kako su zahvalni što su ih spojili i da bi njih dvije trebale zajedno i glumiti u nekom filmu.

- Tko god je smislio uparivanje Aubrey Plaze i Jenne Ortege, želim te poljubiti u čelo -  napisao je jedan korisnik, a ostali su rekli i kako su njih dvije zajedno pun pogodak.

29th Screen Actors Guild Awards

- Trebam Aubrey i Jennu da glume sestre u nekoj seriji; Jenna i Aubrey u filmu zajedno odmah, molim vas; Što prije angažirajte nešto s njih dvije - dodali su mnogi na Twitteru.

Najčitaniji članci