Jennifer Aniston oprostila se od Matthewa Perryja: 'On je bio dio našeg DNK, naša obitelj...' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Jennifer Aniston oprostila se od Matthewa Perryja: 'On je bio dio našeg DNK, naša obitelj...'

Jennifer Aniston oprostila se od Matthewa Perryja: 'On je bio dio našeg DNK, naša obitelj...'
2

Uvijek je bilo nas šestero. Ovo je bila odabrana obitelj koja je zauvijek promijenila ono što smo mi bili i kakav je naš put trebao biti, napisala je Jennifer

VIDEO

Glumica Jennifer Aniston (54), poznata kao Rachel iz 'Prijatelja', oglasila se nakon smrti kolege i dragog prijatelja Matthewa Perryja.

Monica iz 'Prijatelja' oprostila se od svog Chandlera: 'Trebala je to biti avantura na jednu noć'
Monica iz 'Prijatelja' oprostila se od svog Chandlera: 'Trebala je to biti avantura na jednu noć'

- Oh, čovječe, ovo me pogodilo. Oprostiti se s našim Mattyjem je bio ludi val emocija koje nikad nisam osjetila prije. Svi mi doživimo gubitak u nekom trenutku života. Gubitak života ili gubitak ljubavi. Sposobnost sjediti u ovoj tuzi omogućuje vam da osjetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste voljeli nekoga svim srcem. I voljeli smo ga svim srcem. Bio je dio našeg DNK. Uvijek je bilo nas šestero. Ovo je bila odabrana obitelj koja je zauvijek promijenila ono što smo mi bili i kakav je naš put trebao biti. Za Mattyja, on je znao da je volio nasmijavati ljude - započela je Jennifer pa dodala:

- Kako je i sam rekao, ako nije čuo smijeh, mislio je da će umrijeti. Njegov život je ovisio o tome. I, čovječe, koliko je uspio u tome. Sve nas je nasmijavao. I to jako. U posljednjih nekoliko tjedana smo poslali brojne poruke jedno drugome. Smijali se i plakali, a onda ponovno smijali. Čuvat ću ih zauvijek. Pronašla sam jednu poruku koju mi je poslao jedan dan. Ona sve govori.

Matthew Perry joj je u poruci poručio da mu je, svaki put kad bi nju nasmijao, dan bio ljepši. 

- Matty, volim te jako puno i znam da si sada u potpunosti u miru i bez ikakve boli. Pričam s tobom svaki dan. Ponekad te gotovo i mogu čuti kako govoriš: 'Možeš li biti luđa?'. Počivaj u miru, mlađi brate. Uvijek si mi uljepšavao dan - dodala je za kraj Aniston.

Podsjetimo, Perry je preminuo 28. listopada u svom domu u Los Angelesu. Pronašli su ga mrtvog u jacuzziju, a još se uvijek ne zna službeni uzrok smrti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu