Obavijesti

Show

Komentari 16

Jennifer dečku napisala dirljivu ljubavnu poruku za godišnjicu

Jennifer dečku napisala dirljivu ljubavnu poruku za godišnjicu
15

Ona i njezin dečko, umirovljeni profesionalni igrač bejzbola Alex Rodriguez proslavili su dvije godine veze, a Jennifer mu je tom prilikom posvetila emotivnu objavu...

VIDEO

Dvije godine smijeha, zabave i avantura. Uzbuđenja zbog učenja i rasta. Pravog prijateljstva i pregršt ljubavi. Činiš moj svijet sigurnim i stabilnim mjestom. Usred našeg konstantno mijenjajućeg života. Zbog tebe sam opet kao tinejdžerica, napisala je na Instagramu pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49).

Pokretanje videa...

00:41

Ona i njezin dečko, umirovljeni profesionalni igrač bejzbola Alex Rodriguez (43) proslavili su dvije godine veze, a Jennifer mu je posvetila emotivnu objavu. 

- Svaki put kad mislim da sam te upoznala, iznenadiš me na najljepši mogući način podsjećajući me koliko sam blagoslovljena što sam te pronašla u ovom trenutku. Našem trenutku. Volim te - dodala je Lopez. Pratitelji pjevačice bili su oduševljeni, a za par su imali samo pozitivnih želja.

Jennifer Lopez prije 20 godina dala autogram svom zaručniku
Jennifer Lopez prije 20 godina dala autogram svom zaručniku

'Čestitamo vam', 'Baš smo sretni zbog vas dvoje, predivni ste' i 'Vidi se da se stvarno volite, sve najbolje' samo su neki od komentara obožavatelja.

Instagram

Jennifer i Alex u vezi su od veljače 2017. godine, a svoju ljubav vrlo rado pokazuju na društvenim mrežama. Nisu među onim parovima koji svoju vezu skrivaju od javnosti, a u medijima često govore o svojoj ljubavnoj sreći. Već neko vrijeme žive zajedno u New Yorku, a također se šuška da bi se par uskoro mogao i zaručiti.

MTV Video Music Awards, Jennifer Lopez afterparty, New York, USA - 20 Aug 2018

To nijednome od njih ne bi bio prvi brak. Naime, pjevačica iza sebe ima već tri propala braka, dok je Rodriguez u braku bio 'samo' jednom. Iz prvog braka s Cynthijom Scurtis (45) ima dvije kćeri, a Jennifer je s njegovim kćerima iznimno bliska i igra veliku ulogu u njihovu odgoju. 

Zahvaljujući dečku koji je predan treniranju, Jennifer je inače već neko vrijeme strastvena ovisnica o vježbanju. Paparazzi je često 'uhvate' kako izlazi iz teretane u kojoj vježba barem triput tjedno. Posljednji put kad su je snimili, seksepilna Lopez na sebi je imala uski bijeli top i pripijene tajice pa je usput pokazala isklesane trbušnjake, ali i dobro definiranu guzu na kojoj naporno radi.

Instagram

- Vježbam barem tri puta tjedno, a uz to još idem na jogu i na ples. Moram priznati da se dobro držim - rekla je nedavno Jennifer, koja je po mišljenju mnogih jedna od najatraktivnijih žena svijeta. Iako je već u 50-im godinama, formom i izgledom mogla bi 'zasjeniti' mnogo mlađe kolegice. S time se slaže i njezin osobni trener David Kirsch koji je nedavno za američke medije otkrio je kako je J. Lo s godinama samo sve bolja i bolja. 

- Jennifer je poput vina. Što je starija, to je bolja. Može biti zahvalna jednim dijelom genetici, ali ključ uspjeha je u njezinoj prehrani. Vrlo je disciplinirana oko toga što jede i ne konzumira alkohol previše. Njezino tijelo je hram - rekao je Kirsch. 

S NJIMA TREBA OPREZNO: Ovi horoskopski znakovi su najviše frustrirani, bolje im se nemojte zamjeriti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze