Show

Komentari 33

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez prekinuli su dvogodišnje zaruke

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez prekinuli su dvogodišnje zaruke

Vijest o prekidu jednog od najzvučnijih celebrity parova u SAD-u dolazi nedugo nakon što su tamošnji showbiz mediji objavili Alexovu navodnu aferu s Madison LeCroy (30), poznatoj tek pratiteljima kojekakvih realityja

Latino diva Jennifer Lopez (51) trebala se udati za Alexa Rodrigueza (45), legendu bejzbola, još prošle godine, ali ih je u tome spriječila pandemija korona virusa. Par je najavljivao kako će velika ceremonija uslijediti čim to epidemiološke prilike dopuste, no to se ipak, po svemu sudeći, neće dogoditi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako piše američki Page Six, par je prekinuo dvogodišnje zaruke. J.Lo je nedavno u intervjuu kazala i kako je s Rodriguezom u vrijeme pandemije išla na zajedničku terapiju, no ni to nije urodilo plodom. 

Vijest o prekidu jednog od najzvučnijih celebrity parova u SAD-u dolazi svega nekoliko mjeseci nakon što su tamošnji showbiz mediji objavili Rodriguezovu navodnu aferu s Madison LeCroy (30), poznatoj tek pratiteljima kojekakvih reality formata.

Nakon što je ta informacija inicijalno izašla u javnost, Lopez i njezin zaručnik demantirali su navode, a zajedno su se pojavili i na Super Bowlu, no američka javnost uvjerena je kako je upravo taj događaj povezan s rastankom J.Lo i Rodrigueza.

Najčitaniji članci