Show

Komentari 3

Jessica Simpson očekuje treće dijete: Muž i ja uvijek vježbamo

Jessica Simpson očekuje treće dijete: Muž i ja uvijek vježbamo

Imamo kontracepcijsku spiralu, ništa neće ući u moju maternicu. Neću to micati, rekla je pjevačica u emisiji komičarke Ellen DeGeneres prošle godine

Iznenađenje, napisala je pjevačica, glumica i modna dizajnerica Jessica Simpson (38) na društvenoj mreži. Simpson se pohvalila prijateljima i fanovima da je trudna i kako će dobiti kćer. Pjevačica je od 2014. u braku s bivšim igračem američkog nogometa Ericom Johnsonom (39) te imaju kćer Maxwell Drew (6) te sina Acea Knutea (5).

- Ova mala djevojčica povećat će našu obitelj na pet članova. Ne možemo biti sretniji što objavljujemo ovaj blagoslov života - istaknula je Jessica. Pjevačica je mnoge iznenadila viješću o prinovi te su komentirali kako nisu primijetili na njezinim fotografijama trudnički trbuh. Simpson je travnju u emisiji Entertainment Tonight pričala o svom braku, kćeri i sinu te kako bi htjela bebu, no rekla je kako bi bilo 'malo čudo da zatrudni opet'.

- Uvijek vježbamo - našalila se dizajnerica i dodala kako ju jako privlači njezin suprug. Dodala je kako rijetko odlaze na putovanja bez svoje djece i kako joj neobično kad se to dogodi te svoju pažnju mogu usmjeriti samo na njih dvoje međusobno. Pjevačica je prošle godine opovrgavala glasine o svojoj trudnoći govoreći da je riječ samo o njezinim oblinama, a dio javnosti ju je kritizirao zbog njene težine.

- Imamo kontracepcijsku spiralu, ništa neće ući u moju maternicu. Neću to micati - rekla je Simpson u emisiji komičarke Ellen DeGeneres (60). Dodala je kako ima dvoje predivne djece i ne planira imati treće, no čini se da se predomislila i veseli se proširenju obitelji. Prijatelj pjevačice je rekao kako su ona i suprug uzbuđeni, a kći Maxwell i sin Ace su oduševljeni iznenađenjem.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Dalibor Petko ili Nives Celzijus?

Najčitaniji članci