Obavijesti

Show

Komentari 24

Jeste li znali da su ovi glumci karijeru počeli u 'Dosjeima X'?

Jeste li znali da su ovi glumci karijeru počeli u 'Dosjeima X'?
10

Četrnaest godina nakon posljednje emitirane epizode znanstveno - fantastičnog klasika 'Dosjei X', agenti Mulder i Scully napokon su se vratili na male ekrane

VIDEO

Davida Duchovnyja (55) i Gillian Anderson (47) pamtimo upravo po ulozi u ovoj seriji, ali mnogi ipak ne znaju da su mnogi poznati holivudski glumci svoju prvu šansu dobili upravo u 'Dosjeima X'

LUCY LIU

PA/Pixsell

Glumica Lucy Liu (47)  pojavila se u trećoj sezoni popularne serije, u epizodi pod nazivom 'Hell Money'. 

Osim televizijskih projekata, Lucy se okušala i na velikom platnu pa je igrala i u filmovima 'Charliejevi anđeli' i 'Kill Bill', a nedavno je posudila glas i jednom liku u animiranom filmu 'Kung fu panda 3'.

JACK BLACK

PA/Pixsell

I Jack Black (45)  dobio je prvu značajnu šansu u seriji 'Dosjei X'.. Baš poput kolegice Lucy Liu, i Black se pojavio u trećoj sezoni u epizodi 'D.P.O.'. Odmah nakon angažmana u seriji, glumcu se osmjehnula se sreća te je nastavio uspješnu glumačku karijeru.

FELICITY HUFFMAN

Reuters/Pixsell

Prije nego što će zaigrati u osmoj epizodi prve sezone popularne serije, Felicity Huffman (53) bila je najpoznatija kao kazališna glumica. Međutim, uloga u hit seriji otvorila joj je nove mogućnosti, a danas je najpoznatija po ulozi u seriji 'Očajne kućanice'.

MICHAEL BUBLE

DPA/Pixsell

Iako ga publika prepoznaje kao uspješnog pjevača, Michael Bublé (40) karijeru je ipak započeo kao glumac i to u seriji 'Dosjei X'. Međutim, njegova glumačka karijera bila je kratkog vijeka. Ne samo iz razloga što se, na nekoliko sekundi, pojavio u jednoj epizodi, već najviše zbog toga što je kanadski pjevač otjeran sa seta jer je navodno ukrao hot dog.

Međutim ova incident nije negativno utjecao na njegovu karijeru, a danas je vlasnik mnogih hitova, višestruki dobitnik Grammyja i prodao je više od 30 milijuna albuma.

RYAN REYNOLDS

Pixsell

Kanadski glumac Ryan Reynolds (39) zabilježio je jednu od prvih uloga kao tinejdžer u seriji 'Dosjei X'. Ryan se pojavio u nekoliko kadrova jedne epizode u trećoj sezoni, a nakon serije ovaj glumac je izabran za ulogu u seriji 'Dva muškarca, djevojka i Pizza Place'.

Danas je najpoznatiji po ulogama u romantičnim komedijama, ali i po ulozi u akcijskom filmu 'Green Lantern', na setu kojeg je upoznao sadašnju suprugu Blake Lively (28).




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael