Obavijesti

Show

Komentari 15

Jeste li znali? Ove zvijezde imaju aristokratsko porijeklo

Jeste li znali? Ove zvijezde imaju aristokratsko porijeklo
1

Nikome to nisam rekla, ali Kate Middleton mi je rođakinja, kazala je slavna voditeljica Ellen DeGeneres. Naime, ona nije jedina, ove zvijezde također u sebi imaju plavu krv

VIDEO

Hilary Duff

Hilary Duff (30) rođakinja je kraljice Elizabete u 18. koljenu.

Hilary je tri godine bila u braku s bivšim hokejašem Mikeom Comrie, a razvela se 2014. godine.  Pravi razlog kraha braka je, navodno, što Hilary više nije mogla trpjeti njegove prečeste izlaske na kojima se udvarao 'svakoj ženi koju je sreo'. Comrie s Duff ima sina Lucu Cruza (6). Najpoznatija je po glavnoj ulozi u romantičnoj teen komediji 'Pepeljuga'. 

AFP

Brad Pitt

Slavni holivudski  glumac Brad Pitt može se pohvaliti kako njegovim venama teće plava krv budući da je njegov daleki predak bio Henryja II koji je Engleskom vladao od 1154. do 1189. godine. 

Brad trenutno prolazi kroz teško životno razdoblje, naime Angelina je podnijela zahtjev za razvod u rujnu prošle godine, a zatim je uslijedila bitka za skrbništvo nad djecom - Maddoxom (16), Paxom (13), Zaharom (12), Shiloh (11) te blizancima Knoxom i Vivienne (9). 

Actors Brad Pitt and Marion Cotillard pose at the premiere of the film "Allied" in Madrid

Ellen DeGeneres

- Nikome to nisam rekla, ali Kate Middleton mi je rođakinja u 14. koljenu - kazala je  komičarka Ellen DeGeneres (59).

Saznala je to kad je platila genealogu da joj izradi obiteljsko stablo. Ellen kaže da svoju dalju sestričnu nikad nije upoznala, ali pretpostavlja da je korisno imati veze s britanskom kraljevskom obitelji.

Voditeljica i komičarka nedavno je proslavila  20 godina svoje emisije 'The Ellen DeGeneres Show'. 

President Obama Honors 21 Americans With Presidential Medal Of Freedom - DC

Diane Von Fürstenberg

Američko-belgijska dizajnerica Diane von Fürstenberg (70) udala se 1969. godine za princa Egona od Fürstenberga, a već se nakon nekoliko godina i razvela. Iako titulu princeze nije zadržala, prezime je ipak ostavila. 

Danas je obožavaju žene različita stasa i dobi. Tako je možemo vidjeti na američkoj prvoj dami Michelle Obami ili britanskoj ikoni stila Kate Middleton, a wrap-haljinu obožava i pop-ikona Madonna te glumice Susan Sarandon i Jessica Alba. 

13th Annual 2009 ACE Awards - New York

Grace Kelly

Holivudska ljepotica koja je postala princeza nakon što se udala za  udala za princa Rainiera od Monaca. Preminula je 14. rujna 1982. u 53. godini. Grace Kelly dan ranije izletjela je s ceste nakon što je tijekom vožnje doživjela moždani udar. S njom je u automobilu bila kći Stephanie, tada 17-godišnjakinja, koja je preživjela. 

Grace Kelly, circa 1954...........

Tom Hanks

Tom je potomak kralja Johna od Engleske koji je vladao od 1199. do 1216. godine što bi značilo da je rođak kraljice Elizabete u 24. koljenu.

Hanksa koji se proslavio u kultnim filmovima  'Forrest Gump' i 'Zelena milja često nazivaju najboljim 'tipom' u Hollywoodu. Poznat je po svom normalnom ponašanju, nema kompleks zvijezde, a sa suprugom Ritom je već 26 godina u braku bez skandala

2017 Palm Springs International Film Festival Awards Gala - California
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...