Show

Komentari 0

Jim Carrey napustio Twitter pa objavio bizarnu animaciju golog čovjeka u oluji: 'Bilo je vrijeme'

Jim Carrey napustio Twitter pa objavio bizarnu animaciju golog čovjeka u oluji: 'Bilo je vrijeme'

Odlazim s Twittera, ali evo animacije koju sam napravio sa svojim prijateljem Jimmyjem Haywardom. Temelji se na mojoj slici ludog, starog Čuvara Svjetionika, stoji gol u oluji, napisao je Carrey

Otkako je Elon Musk (51) preuzeo Twitter i donio nove odluke poput kontroverznih pravila za dobivanje plave kvačice, mnogi su napustili Twitter, a sada im se pridružio i glumac Jim Carrey (60). On se od Twittera oprostio na pomalo bizaran način. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumac je u svojoj oproštajnoj objavi podijelio neobičnu animaciju svjetionika i golog čovjeka. 

- Odlazim s Twittera, ali evo animacije koju sam napravio sa svojim prijateljem Jimmyjem Haywardom. Temelji se na mojoj slici ludog, starog Čuvara Svjetionika, stoji gol u oluji, doziva svoje anđele i svijetli svojom lampom kako bi nas vodio kroz podmuklu noć. Sve vas puno volim - poručio je Carrey. 

Animirani video prikazuje svjetionik u oluji dok u pozadini svira irska glazba. Ubrzo se pojavljuje crvenokosi čovjek, potpuno gol i počne pjevati o anđelima koji 'ispunjavaju mjesto svjetlošću i vode ih kroz oluju u tamnoj noći, čvrsto držeći šavove na njihovim jedrima'. 

- Zapalit ću svoju svjetiljku. Do zore. Slatki anđeli čuju me kako se molim - pjeva crvenokosi čovjek.

Zatim munja pogodi svjetionik, a on se počne smijati dok animacija postaje psihodelična i nastane tišina. 

74th Venice Film Festival 2017, Red Carpet Film "Jim & Andy"

Reakcije na Twitteru o ovom potezu su podijeljene. Jedni tvrde da se radi o remek-djelu, a drugi ga prozivaju ludim. 

- Nedostajat ćeš mi ti i tvoja nevjerojatna umjetnička djela koja su me nasmijala i sačuvala moj razum netaknutim! Hvala; Nemoj otići Jimmy! Još se možemo zabavljati - bili su neki od komentara.

Nekoliko sati prije Carreyjeve oproštajne poruke, američki glazbenik Moby (57) također je objavio da će napustiti Twitter, navodeći Muskovo ponašanje i opisujući Twitter kao 'septička jama rasizma'.

- Ovo će biti moj posljednji tweet. Sinoć je Elon Musk objavio alternativno desni antisemitski meme, lažnu CNN priču i sliku oružja na svom noćnom ormariću. Twitter je postao septička jama rasizma, antisemitizma, dezinformacija i glupe alt-desničarske mržnje i vrijeme je za otići - napisao je Moby. 

Najčitaniji članci