Obavijesti

Show

Komentari 14

'Joan je bila jedinstvena, utrla nam je put i bila je prvakinja'

'Joan je bila jedinstvena, utrla nam je put i bila je prvakinja'
9

Brojni komičari Rivers su smatrali mentoricom koja je svojim jedinstvenim humorom potaknula mnoge da se krenu baviti komedijom. Talent i energija bili su joj beskrajni

VIDEO

Joan Rivers preminula je u 82. godini. Ova jedinstvena komičarka traga je ostavila na mnogima. Brojni kolege glumci i komičari smatrali su je prvakinjom u struci koja je utrla put onima koji dolaze.

- Moja majka živjela je za to da uveseljava druge. Iako se u ovom trenutku teško smijati, znam da bi ona željela da radimo upravo to - rekla je Joanina kći Melissa Rivers. Brojni kolege i prijatelji od jedinstvene Joan oprostili su se na Twitteru.

- Joan Rivers uvijek će biti pionirka. Utrla je put mnogim komičarima. Jako sam tužna što je više nema - Ellen DeGeneres (56).

- Voljeli je ili mrzili svima će nedostajati Joan Rivers. Poštovao sam njen humor. Jedinstvena. Počivaj u miru - Samuel L Jackson (65).

- Nema smisla da nosim sve te glupe kostime ako nema Joan da ih 'razdere'. Počivaj u miru Joan. Bila si jedna od jedne - Katy Perry (29).

- Izgubili smo velikanku. Joan Rivers bila je smiješna sve do kraja - Jimmy Kimmel (46).

- Joan Rivers bila je nevjerojatna žena i odlična prijateljica. Njena energija i talent nisu imali granica. Jako će nam nedostajati - Donald Trump (68).

- Počivaj u miru velika Joan Rivers. Zabavna i neustrašiva. Stvarno jednistvena - Ricky Gervais (53).

- Preminula je moja prijateljica Joan Rivers. Još jednom da citiram Billyja Crystala... Ne postoje riječi. Bon Voyage Joan - Whoopi Goldberg (58).

- Počivaj u miru Joan, silo prirode - Seth Myers (40).

- Danas smo izgubili pravu legendu i nevjerojatnu ženu - prvakinju. Otvorila je arenu za žene u komediji - Sharon Osbourne (61).

- Bilo je nevjerojatno gledati Joan kako izvodi stand up u dobi od 81 godine: atletski, iznenađujuće, strašno, esencijalno. Nikada nije prestajalo. Neće ni ona - Lena Dunham (28).

- Počivaj u miru Joan Rivers. Nikada mi više neće biti tako 'zakon' da mi netko u javnosti kaže da mi je haljina užasna. Stvarno ćeš nam nedostajati - Anna Kendrick (29).

- Utirala je put. Presmiješna. Brižna. Užasno ćeš nam nedostajati Joan - Ryan Seacrest (39).

- Melissa, srcem sam uz tebe i tvoju obitelj zbog gubitka tvoje majke. Joan nam je pokazala da i žene mogu biti smiješne bez pardona - Rita Wilson (57). 

- Počivaj u miru Joan. Bila si prava sila prirode. Nedostajat ćeš nam - Jack Osbourne (28).

- Legenda, prijateljica, mentorica, ikona i divljački zabavna. Jedinstvena. Počivaj u miru - Katy Griffin (53).

Osim njih svoju su bol zbog gubitka jednistvene komičarke na društvenim mrežama podijelili Alec Baldwin (56) i supruga Hilaria (30), Andy Cohen (46), Katie Couric (57), Joey King (15), Jesse Tyler Ferguson (38), Sarah Silverman (43), Kathie Lee Gifford (61), Maria Shriver (58), Arsenio Hall (58), Jordin Sparks (24), George Kotsiopoulos (45), Ken Baker (44), Gayle King (59), Simon Pegg (44) i mnogi drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin