Obavijesti

Show

Komentari 12

Jocelyn Wildenstein izgleda zastrašujuće, no i dalje tvrdi: 'Nikada ništa nisam operirala'

Jocelyn Wildenstein izgleda zastrašujuće, no i dalje tvrdi: 'Nikada ništa nisam operirala'
6

Iako poznata dama Jocelyn Wildenstein tvrdi da nikada nije operirala ništa na svome licu te da su joj oči, nos i obrazi isti kao i kada je bila mlada, fotografije ove milijarderke ipak tvrde malo drugačije...

VIDEO

Jocelyn Wildenstein jedna je od poznatih dama koje su gotovo neprepoznatljive zbog estetskih korekcija. Ova je 82-godišnjakinja sa svojim promjenama krenula vrlo rano pa je već u mladim danima 'transformirala' izgled.

Fendi show, Arrivals, New York Fashion Week, USA - 09 Sep 2022

- Kad pogledamo moje fotografije iz mlađih dana, mislim da sam možda bila ljepša tada. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete na meni naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos - izjavila je Jocelyn. Iako je njezino lice kako tvrde mnogi pomalo zastrašujuće, i dalje ima sjajnu figuru.

Njezin 21 godinu mlađi zaručnik i modni dizajner Llyod Klein također tvrdi kako se nije podvrgnula niti jednom zahvatu.

- Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom 'žena mačka' jer je Jocelyn uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svojem licu. Imam njezine fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas - uvjereno je tvrdio u nekoliko navrata.

Jocelyn Wildenstein sudili za napad, a ona je tapirala kosu
Jocelyn Wildenstein sudili za napad, a ona je tapirala kosu

Par živi u Miamiju otkad je Jocelyn proglasila bankrot jer se, iako je svojevremeno čak imala i majmuna kapucina za kućnog ljubimca, našla bez prebijenog novčića i morala je podnijeti zahtjev za stečaj. Ona se proslavila 90-ih kada se nakon 21 godine braka razvela od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dvije milijarde dolara.

S Llyodom je 2016. godine izazvala incident kada su uhićeni zbog burne svađe. Punili su naslovnice medija nakon što su se navodno fizički sukobili u svojem domu, no oni su odbacili sve navode o tučnjavi, a vidljive ozljede na tijelu pokušali su opravdati tvrdnjom da su bili nespretni tijekom strastvenog seksa.

Prema pisanju američkih medija, Jocelyn je od milijardi iz razvoda ostalo tek 10 milijuna dolara. Mnogi tvrde da je Llyod samo iskorištava zbog bogatstva, koje mu je pomoglo u dizajnerskoj karijeri te da je zapravo homoseksualac.

POGLEDAJTE VIDEO: 'VOLJELA BIH DUET SA ZDENKOM KOVAČIĆEK'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja