Obavijesti

Show

Komentari 1

John optužuje Madonnu: 'Nije bila ljubazna prema Lady GaGi'

John optužuje Madonnu: 'Nije bila ljubazna prema Lady GaGi'
9

Shvaćam da je Gagin singl 'Born This Way' definitivno zvučao slično kao i 'Express Yourself', ali nisam shvatio zašto je Madonna bila tako neljubazna i zla, umjesto da to shvati kao kompliment, napisao je

VIDEO

Biografija slavnog glazbenika Eltona Johna (72) izazvala je veliku pažnju javnosti. Osim što progovara o svojoj burnoj prošlosti, otkrio je i neke detalje iz života poznatih kolegica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Elton John 00:09

Tako je optužio pjevačicu Madonnu (61) kako je bila 'neljubazna i zla' prema Lady GaGi (33). Osvrnuo se na intervju iz 2012. u kojem je Madonna ocrnila Gaginu pjesmu 'Born this way' jer zvuči slično kao njezin hit 'Express Yourself' iz 1989. 

- Shvaćam da je Gagin singl 'Born This Way' definitivno zvučao slično kao i 'Express Yourself', ali nisam shvatio zašto je Madonna bila tako neljubazna i zla u cijeloj toj situaciji, umjesto da to shvati kao kompliment. Posebno zato što tvrdi da se zauzima za žene - napisao je u memoarima.

The MET Gala 2019 - New York

- Mislim da je to jednostavno pogrešno - etablirana glazbenica ne bi trebala demotivirati mlađu umjetnicu odmah na početku karijere - zaključio je glazbenik.

Prije sedam godina, za vrijeme spornog intervjua, John je nazvao Madonnu 'noćnom morom' i 'jeftinom striptizetom'. 

- Bio sam uzrujan i rekao sam poprilično užasne stvari o njoj na australskoj televiziji, tip kojeg sam znao od 70-ih nazvao je Molly Meldrum. Možete zaključiti iz snimke da to nije bio dio intervjua, već da sam između snimanja pričao sa starim prijateljem. Unatoč tome, moje su riječi završile na televiziji, čime je ekspresno završilo to staro prijateljstvo. Ipak, nisam to smio reći. Ispričao sam se - objasnio je John.

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Singer Madonna arrives at the Metropolitan Museum of Art

Ipak, izgleda da su Madonna i Gaga zakopale ratnu sjekiru budući da su zajedno viđene na ovogodišnjem after partyju dodjele Oscara.

U memoarima je John pričao i o svojoj ovisnosti koja je od njega napravila, kaže, nasilno čudovište. Osvrnuo se i na vlastiti odnos s majkom koja je preminula 2017., a koji je podignuo puno prašine. Nije tajna kako je pjevač godinama bio u lošim odnosima s majkom i da nije imala razumijevanje za njegove životne odabire. 

The Lion King - European Premiere

Trenutno je glazbenik na posljednjoj, oproštajnoj svjetskoj turneji 'Farewell Yellow Brick Road' koja će potrajati do kraja 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

08:59
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu