Obavijesti

Show

Komentari 4

Johnny Depp neće više glumiti Jacka Sparrowa, iako su mu ponudili 20 milijuna dolara...

Johnny Depp neće više glumiti Jacka Sparrowa, iako  su mu ponudili 20 milijuna dolara...
5

Jedan od najslavnijih holivudskih glumaca sada se posvetio glazbi s bendom 'Hollywood Vampires', umjetnosti te režiji filmova manje produkcije

Glumca Johnnyja Deppa (59) više nećemo gledati u franšizi 'Pirati s Kariba'. I to zato što je i dalje bijesan na Disney, jednu od vodećih medijskih i produkcijskih kuća koja ga je otpustila kada se sudio s bivšom suprugom Amber Heard (37). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Obožavatelji su Johnnyjevom odlukom razočarani, a Disney mu je navodno ponudio 20 milijuna dolara. Ipak, ni to nije dovoljno.

- Samo tako su ga odbacili, a Amber je lagala - rekao je glumčev prijatelj za Daily Mail.  

Prisjetimo se, Johnny i Amber godinama su bili u središtu pozornosti nakon što ga je ona optužila za nasilje u obitelji. Johnnyja je tada Hollywood osudio, a na kraju se ispostavilo da su optužbe bile lažne. 

Šuškalo se da je Johnny Depp u vezi s odvjetnicom, ona priznala da se i dalje čuju nakon suđenja
Šuškalo se da je Johnny Depp u vezi s odvjetnicom, ona priznala da se i dalje čuju nakon suđenja

Iako je u Cannesu rekao da osude više ne osjeća, odlučio se povući sa scene. Također je naveo da za Disney neće raditi, bez obzira koliko ponuda bila primamljiva, a ne vjeruje da će niti za bilo koji drugi studio. 

The Rum Diary premiere - London

Jedan od najslavnijih holivudskih glumaca sada se posvetio glazbi s bendom 'Hollywood Vampires', kao i umjetnosti te režiji filmova manje produkcije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV':