Obavijesti

Show

Komentari 5

Johnny Depp svjedočio protiv bivše supruge: 'Svađali smo se, no nikad nisam udario Amber'

Johnny Depp svjedočio protiv bivše supruge: 'Svađali smo se, no nikad nisam udario Amber'
6

Na početku je sve bilo, koliko se sjećam, predobro da bi bilo istinito. Bila je pažljiva, nježna, pametna, zabavna i puna razumijevanja. U mojoj glavi ona je bila savršena partnerica, dotaknuo se glumac početaka s Heard

VIDEO

Bilo je svađa i sličnih stvari takve prirode, ali nikad u životu nisam došao do toga da udarim gospođu Heard niti sam u životu udario ijednu ženu, rekao je Johnny Depp (58) tijekom svog trosatnog svjedočenja jučer, a koje će se nastaviti i danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:04

- Čudno je kad si jedan dan Pepeljuga, a drugi si dan Quasimodo - napomenuo je Depp koji bivšu suprugu Amber Heard (35) tuži za klevetu.

Johnny Depp defamation case against ex-wife Amber Heard, in Virginia

Dotaknuo se i svojih početaka s Amber Heard.

- Na početku je sve bilo, koliko se sjećam, predobro da bi bilo istinito. Bila je pažljiva, nježna, pametna, zabavna i puna razumijevanja. U mojoj glavi ona je bila savršena partnerica. Poznavala je opskurnu blues glazbu koju sam slušao - izjavio je Johnny te nadodao kako je tada bila draga, načitana te slatka.

- A onda su se stvari počele mijenjati. Možda je bolje reći da su se počele otkrivati - izjavio je.

Johnny Depp defamation case against ex-wife Amber Heard, in Fairfax

Odvjetnica je Deppa tražila da opiše neke sporne situacije u odnosu, a Depp se prisjetio zgode s čizmama. Ispričao je da su Amber i on imali rutinu u kojoj bi mu ona nakon snimanja natočila čašu vina te izula čizme. To je tako bilo sve do jedne večeri. Heard je, naime, razgovarala na mobitel pa je to učinio sam, a ona je samo prokomentirala da je to njezin posao. Bila je jako potresena što joj je poremetio rutinu.

Johhny Depp danas svjedoči protiv bivše supruge Amber
Johhny Depp danas svjedoči protiv bivše supruge Amber

Napomenuo je i kako mu je Amber prigovorala oko spavanja.

- Ja slabo spavam. Radije nego da ležim u sobi i buljim u strop, rekao bih da ću malo gledati TV. To joj nije bilo prihvatljivo. Izazvalo bi neke neobične reakcije. Nisam shvaćao zašto. Zašto čovjek od više od 50 godina ne bi mogao spavati kad želi, nego kad ona želi - izjavio je glumac.

Johnny Depp defamation case against ex-wife Amber Heard, in Fairfax

Otkrio je i u kakvim je odnosima bio s Amberinom obitelji koju je, navodno, upoznao u svojem studiju u Los Angelesu.

- Bili su potpuno drugačiji jedno od drugog. Paige je bila anđeo, odmah sam je zavolio i imali smo jako lijepo odnos. Njen otac David je bio sušta suprotnost. Bio je kao kauboj iz crtića - otkrio je te nadodao kako ih je svejedno oboje zavolio.

- Kao i njenu sestru Whitney. Osjećao sam se dobrodošlim u obitelj. Ti su odnosi bili čvrsti sve do našeg prekida - izjavio je Depp.

Johnny Depp court case

Govorio je i o svojoj obitelji, o tome kako su on i njegova braća morali trpjeti verbalno i fizičko zlostavljanje svoje majke. Priznao je i kako je s 11 godina prvi puta popio majčine tablete za smirenje. Opijate je, kaže, uzimao samo kako bi se smirio, a ne radi zabave.

- Nisam neki manijak koji treba biti pijan ili nadrogiran cijelo vrijeme - izjavio je te napomenuo kako je imao i duge periode u kojima je bio potpuno trijezan.

Depp optužio bivšu da je imala seks u troje s Elonom Muskom, milijarder negira: Ma nisam...
Depp optužio bivšu da je imala seks u troje s Elonom Muskom, milijarder negira: Ma nisam...

Sudski proces započeo je prošli tjedan, a Deppu je ovo prva prilika da o slučaju progovori javno.

Glumac je tužio bivšu suprugu zbog njezina teksta u Washington Postu iz 2018. godine u kojemu je pisala o svome iskustvu s obiteljskim nasiljem. Premda nije spomenula Deppa imenom, raniji događaji su ukazivali na to da piše o njemu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu