Show

Komentari 9

Joksimović slavi osam godina braka: 'Kao da je sve bilo jučer'

Joksimović slavi osam godina braka: 'Kao da je sve bilo jučer'

Jovana i Željko sklopili su građanski brak na današnji dan 2012. na Maldivima. U brak su stupili nakon tri godine veze, a poslije građanskog braka na egzotičnoj destinaciji sklopili su i crkveni brak u Beogradu

Srpski glazbenik Željko Joksimović (47) jedan je od najemotivnijih pjevača u regiji. Njegove su pjesme pobudile emocije mnogih, a upravo je svoje najljepše ljubavne pjesme posvetio svojoj supruzi, televizijskoj voditeljici Jovani (38) s kojom danas slavi osmu godišnjicu braka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jovana je povodom toga na svom Instagram profilu objavila fotografiju s njihova vjenčanja.

- Osam godina od našeg prvog vjenčanja. Kao da je bilo jučer. Volim te - napisala je voditeljica u opis fotografije. Jovana i Željko imaju sina Kostu te blizanke Anu i Srnu. Kosta se rodio na dan kada je Željko na koncertu Jovani posvetio pjesmu 'Nisam te zbog lepote voleo'.

- Tog dana se rodio moj sin Kosta. Jovana je već bila u bolnici, ja sam otišao do studija i čekao da me pozove - rekao je Joksimović za srpske medije

Jovana i Željko sklopili su građanski brak na današnji dan 2012. na Maldivima. Voditeljica i glazbenik u brak su stupili nakon tri godine veze, a poslije građanskog braka na egzotičnoj destinaciji sklopili su i crkveni brak u Beogradu. 

Jovana ga prati i na koncertima pa je tako za Novu godinu Željko nastupao u Sarajevu, a supruga je bila uz njega cijelo vrijeme. Nakon ponoći potrčala mu je u zagrljaj, a bračni se par iza bine grlio i plesao u ritmu glazbe. 

- Možda je to ljubav, možda nešto gore - napisala je tada Jovana uz emotivnu snimku sa slavlja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Najčitaniji članci