Obavijesti

Show

Komentari 1

Jolie se povukla se s dužnosti posebne izaslanice UNHCR-a: Evo zašto je to napravila...

Jolie se povukla se s dužnosti posebne izaslanice UNHCR-a: Evo zašto je to napravila...
4

Zahvalni smo na njezinoj desetljetnoj službi, njezinu angažmanu i značenju koje je imala za izbjeglice i osobe prisiljene na bijeg, rekao je visoki povjerenik UN-a za izbjeglice Filippo Grandi

VIDEO

Nakon 21 godine službe, Angelina Jolie (47) povukla se s dužnosti posebne izaslanice UNHCR-a jer želi "raditi drukčije" i na širim humanitarnim pitanjima, objavio je u petak UNHCR.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Joško Gvardiol 01:05

- Nakon 20 godina rada u sustavu UN-a, osjećam da je vrijeme da radim drukčije, angažirajući se izravno s izbjeglicama i mjesnim organizacijama -  objasnila je glumica, po priopćenju UNHCR-a.

UNHCR Special Envoy Jolie visits Lviv

- Angelina Jolie je jako dugo bila važan humanitarni partner UNHCR-a. Zahvalni smo na njezinoj desetljetnoj službi, njezinu angažmanu i značenju koje je imala za izbjeglice i osobe prisiljene na bijeg - rekao je visoki povjerenik UN-a za izbjeglice Filippo Grandi.

Rome, Photocall film "Eternals"

Jolie je kao posebna izaslanica UN-a bila u više od 60 misija u svijetu privlačeći pažnju medija na problematiku izbjeglica. Nedavno je posjetila Jemen i Burkinu Faso.

Jolie je na Instagramu napisala kako se ovaj tjedan nalazi u Washington DC-u zbog jedne važne stvari. 

- Ovaj sam tjedan u DC-u podržavajući i radeći s mnogim ljudima pogođenim ovim problemima i koji se bore za njih dok zajednički potičemo Kongres da donese bitnu zaštitu za žrtve zlostavljanja i djecu u paketu računa za kraj godine - napisale je Angelina uz fotku iz glavnog grada SAD-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija