Show

Komentari 7

Josip iz 'Ljubav je na selu': Još tražim onu pravu. Ne želim lijenu koja samo lakira nokte

Josip iz 'Ljubav je na selu': Još tražim onu pravu. Ne želim lijenu koja samo lakira nokte

Josip je bio najmlađi farmer 12. sezone 'Ljubav je na selu', a kod njega su bile Ivanka Milutinović, Tea Hriberski te Gabriela Kamenečki koja mu je najviše 'zapela' za oko

Solo sam. Imao sam neke vezice, ali nisu išle jer su bile prevare. Još uvijek tražim onu pravu, otkrio je Josip Tratnjak za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Josip je bio najmlađi farmer 12. sezone 'Ljubav je na selu', a kod njega su bile Ivanka MilutinovićTea Hriberski te Gabriela Kamenečki koja mu je najviše 'zapela' za oko. 

U emisiji se pokazao kao pravi zavodnik i šaljivac, ali djevojke koje su gostovale na njegovom imanju nisu pokazale interes za to. 

Nakon emisije je upoznao djevojku s kojom je planirao i brak. Ipak, taman pred zaruke, nesretnica ga je prevarila te je Josip otkazao sve daljnje planove.

-  Osjećam se jako slomljeno. Želim joj sve najbolje, ali više je ne želim vidjeti - otkrio je tada u razgovoru za RTL.

No, nije odustao. Planira se prijaviti u drugi show i tamo potražiti ljubav.

- Želio bih se prijaviti u 'Brak na prvu', ali za to sam premlad, no sigurno ću se prijaviti u 'Pet spojeva tjedno' - najavio je Josip koji i dalje preferira marljive i zabavne djevojke.

- Iskreno, ne bi mi bila dobra neka koja samo lakira nokte i gleda društvene mreže čitav dan. Ne želim lijenu, nego da želi raditi - priznao je.