Obavijesti

Show

Komentari 10

Josip 'samo zaspao', a Edita i Angie imale prometne nesreće

Josip 'samo zaspao', a Edita i Angie imale prometne nesreće
5

Josip Vodička, Edita Ptičar, Angie Garany i Katica Pučnik bivši su natjecatelji hrvatskih reality showova. Nakon izlaska iz 'izolacije' vratili su se svojim životima, no zadesila ih je tragična sudbina

VIDEO

Bili su željni avanture i zabave, tražili su ljubav na malim ekranima, a nakon izlaska iz reality showova vratili su se nazad 'normalnim' životima. No, kobna je sudbina zaustavila ove bivše reality natjecatelje u ostvarivanju svojih životnih ciljeva. Neki od njih stradali su u prometnoj nesreći, neki su izgubili bitku s teškom bolesti, a neki su nažalost, samo zaspali u snu. 

Josip Vodička 

Zvijezda showa 'Ljubav je na selu', Josip Vodička, preminuo je u utorak u poslijepodnevnim satima u 32. godini. Tužnu vijest potvrdio nam je njegov otac Damir.

- Bio je mlad. Samo je zaspao. Došla je Hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspjeli. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije - rekao nam je Damir u suzama. 

Josip, kojeg su prijatelji od milja zvali Joka, bio je vlasnik OPG-a u Požegi. Sam je brinuo o ovcama i svinjama. Imao je i voćnjak i zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. To imanje se nalazi u selu Bankovci u blizini Požege. Josip je volio voziti motore, a godinama je bio član lokalnog DVD-a. 

Prošle godine je u emisiji 'Ljubav je na selu' pokušao pronaći ljubav. Želio je naći djevojku koja će ga cijeniti i poštivati kao čovjeka, poljoprivrednika i ljubavnog partnera. 

Edita Ptičar

Natjecateljica Farme koja se emitirala prošle godine, Edita Ptičar, sredinom prosinca 2018. poginula je u prometnoj nesreći. Imala je 24 godine. Audi 80 sisačkih registracija sletio je s ceste oko 5 ujutro. Edita je upravljala vozilom i preminula je na mjestu nesreće, a mladić, vlasnik automobila, bilo je ozlijeđen. 

Vatrogasci su hidrauličnim škarama izvukli djevojku i ozlijeđenog mladića. Samo nekoliko sati prije pogibije objavila na jednoj društvenoj mreži fotografiju na kojoj se nasmijana zabavlja s kolegama u kafiću.

- Iako je otišla prerano, za Editu bi uvijek bilo rano da nas napusti. Zahvaljujemo dragom Bogu na njezinom životu - rekao je svećenik na pogrebu koji je bio 17. prosinca prošle godine.

Angie Garany 

Angie Garany koja se natjecala u reality showu 'Farma' te bila u emisiji 'Trenutak istine', 2010. godine stradala je u prometnoj nesreći, a njezin dečko Daniel Jurić poginuo je na licu mjesta. Vozili su se iz Zadra prema Zagrebu. Angie je s teškim ozljedama mozga, opasnim po život, tada bila odvezena u karlovačku bolnicu. 

Tomislav Miletić/Pixsell

Libijka hrvatskih korijena bila je u komi devet mjeseci. Hranili su je na sondu i ničega nije bila svjesna. Imala je samo 35 kilograma. Posljednjih tjedana liječnici su bakteriju 'stavili pod kontrolu'. Svi su vjerovali da će se Angie ipak izvući. Bivšu farmericu liječili su najprije u karlovačkoj bolnici, zatim u Krapinskim toplicama, a posljednjih mjesec i pol dana ležala je u Novom Marofu, gdje je i umrla. Imala je samo 30 godina. 

Katica Pučnik 

Bivša natjecateljica reality showa 'Farma' iz 2016., Katica Pučnik iz Zagreba, preminula je u studenom nakon duge i teške bolesti, javila je njezina obitelj. Imala je 62 godine. Katica je u showu provela nešto više od mjesec dana, a prijavila se kako bi preispitala svoje granice izdržljivosti i upoznala način života prije tehnologije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu