Obavijesti

Show

Komentari 60

Josipa je poručila Goranu: Mi više nikad nećemo biti spojeni

Josipa je poručila Goranu: Mi više nikad nećemo biti spojeni
7

Odvojenost je bila pretežak udarac za romansu Josipe i Gorana u showu 'Farma'. Njoj se nije svidjelo što on nije bio uz nju kada je vidio da joj je raspoloženje 'potonulo'

VIDEO

Barbarino rastavljanje Gorana i Josipe, izgleda, djelovalo je na ljubavni odnos ovo dvoje farmera. Goran, koji je Gospar, živi na Novoj farmi s Gazdaricom, dok je Josipa na Staroj s ostalim nadničarima, a po svemu sudeći, ovaj par našao se pred nizom problema.

- Znači nakon pet dana ništa više nije isto - požalila se Josipa Goranu te mu prigovorila što nije uložio više truda oko nje u trenucima kada joj je raspoloženje potonulo.

- Ja sam uvijek uz tebe, ali to tvoje nije normalno ponašanje. Kad si ljuta onda se odvojiš da nitko ne vidi da si ljuta, a ne treba skakat da svatko gleda u tebe i vrti očima. Spletom okolnosti sad smo razdvojeni. Sutra ćemo biti spojeni, prekosutra ćemo biti razdvojeni - rekao joj je Goran. 

Iznervirana Josipa nije prihvatila njegovo opravdanje. 

- Nećemo više nikad biti spojeni - dobacila mu je dok je izlazila iz spavaće sobe Nove farme.

Osim s Goranom, Josipa se najviše povezala na farmi i s Antom kojemu je prepričala svoj razgovor s Goranom.

- Ja sam mu rekla, kad si ti tužan, ja sam uvijek tu, i Ante. Iskreno rečeno, ja želim što prije izaći odavde i sve zaboraviti. Meni ovo više ništa ne znači. Ja sam rekla sve ono što je. Kaže on, je li bi se ti svađala? Ne, ne želim se ja svađati. Ja sam puno gore stvari napravila izvana tu nego što ti misliš. Rekla sam mu, slušaj, što se mene tiče, ovo je sad kraj. Kaže on, ti tako želiš. Ovo nema smisla za mene. Ti ćeš opet biti gospodin kad izađeš, a ja sam sve uništila. Ali, nema veze, idemo od nule i to je to - ispričala je Josipa. 

Da je odnos Gorana i Josipe narušen, primijetili su i ostali farmeri.  

- Ja mislim da je tu nešto puklo. Nema više smijeha - povjerio je Darko svoja zapažanja Gordanu i Tomislavu, koji su se složili s njim, a Gordan je rekao da među njima više nema ništa, a primijetio je i da je ona počela pušiti.

Proživljavaju li Goran i Josipa trenutnu krizu svoje veze ili je njihova ljubav na farmi završila, doznajte u narednim emisijama Farme!

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele