Show

Komentari 3

Josipa Lisac ispričala kako je upoznala Karla, ljubav svog života: On me nije ni primijetio!

Josipa Lisac ispričala kako je upoznala Karla, ljubav svog života: On me nije ni primijetio!

Josipa i Karlo poznati su kao par koji je dijelio ogromnu ljubav, a pjevačica nakon njegove smrti svake godine njemu u čast pripremi koncert. Iznimka nije ni ova zima, kada se navršava 30 godina od njegove smrti

Josipa Lisac (71) koncertom svake godine održava uspomene na svoju najveću životnu ljubav, Karla Metikoša, a sad je na svom Instagram profilu otkrila kako su se upoznali.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam ga upoznala još kad mi je bilo 14 godina jer sam tad kupila njegovu prvu singlicu. Na omotu je bio on, šarmantan, vrhunski dotjeran - u bordo majici preko koje je nosio ‘hozntregere’. Bila sam luda za njegovim pjesmama i za njim, pa sam čak prijateljici pokazivala jedan stan na Ribnjaku uvjerena da on tamo stanuje, iako to nije imalo veze. Tamo je imao probe i čage - započela je objavu Josipa pa opisala prvi susret:

- Uživo smo se sreli potkraj 1970. u Skopju na nekom zajedničkom nastupu. Sjećam se da je sjedio za klavirom i nešto svirao. Prišla sam klaviru i rekla: ‘Joj, vi prekrasno svirate!’, međutim, nije na mene uopće obratio pažnju. Kasnije su domaćini organizirali večeru, sjedili smo svi za velikim stolom, bilo je tu i glumaca i pjevača, političara... On i dalje nije obraćao pažnju. Idući put sreli smo se u Petrinji, 6. veljače 1971. Ušla sam u garderobu prepunu izvođača i prvo vidjela njega. Sreli su nam se pogledi i to je bilo to.

Iako su se susreli samo na trenutak, a kasnije se ispostavilo da je Karlo upravo na Josipu obratio najviše pažnje:

- On je još bio u vezi s Etiopljankom Gabrielom. Tek kasnije mi je priznao da se točno sjeća haljine koju sam imala u Skopju, što sam mu rekla, kakvim glasom, gdje sam sjedila za večerom i da mi se tamo udvarao neki glumac. Imao je nevjerojatnu sposobnost zapažanja - ispričala je.

Josipa i Karlo zajedno su živjeli 20 godina, a Karlo je iznenada preminuo 1991. Josipa nakon njega nije imala nijednog muškarca u životu. Kad je umro, ispričala je Josipa svojedobno, prijateljica Beti Jurković pitala ju je: 'Čuj, zanima me samo jedno. Je l’ ti misliš dalje živjeti ili ne'. Josipa joj je odgovorila: 'Ne brini se, ja ću živjeti'.

Paru je mjesec veljača bio najvažniji:

-  6. veljače naše je privatno Valentinovo (tad su ona i Karlo Metikoš prohodali), 8. veljače se rodio, 14. veljače sam se ja rodila, a 28. veljače izašao je naš album ‘Dnevnik jedne ljubavi' - a Josipa svake godine pjeva za Valentinovo u čast velikoj ljubavi.

 

Najčitaniji članci