Show

Komentari 1

Josipa u 'Večeri za 5' favorit publike, dok ih Marija uzrujava: 'Opet kuharica koja pametuje'

Josipa u 'Večeri za 5' favorit publike, dok ih Marija uzrujava: 'Opet kuharica koja pametuje'

Neki od gledatelja smatraju kako će Božica i Nikolina kalkulirati, a Josipu uglavnom hvale. 'Gđa. Josipa lipo konkretno ste to odradili, a snajka je vidim dosta probirljiva, biće s njom ovo volim ovo ne volim', pišu

U sinoćnjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' prva domaćica na otoku Pašmanu bila je geodetkinja Josipa iz Slavonskog Broda, koja je svojim gostima i budućim prijateljima poslužila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Zalogaj za okrjepu, glavnog jela Posljednja zimska čarolija i deserta Slatka rapsodija.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, ovaj jedan kuhaju samo kandidatkinje, a kad je Nikolina stigla u kombi, Božica je svima otkrila kako su njih dvije svekrva i snaha. 

Prebiranja po tanjuru i prigovora bilo je već na predjelu, glavno jelo također nije izazvalo oduševljenje, ali je zato pita od jabuka svima bila savršena! Da je Josipa mogla poslužiti samo desert, sigurno bi dobila samo desetke, ovako je dobila samo jednu od Rajne i naposljetku osvojila 32 boda.

Gledatelji ispred malih ekrana odmah su zaključili kako će biti problema između natjecateljica jer ponovno kuhaju snaha i svekrva.

- Opet svekrva i snaha u duetu, što mislite koja će pobjediti? - napisala je jedna od korisnica društvenih mreža.

- Joj već vidim pametnjakovićku ovaj tjedan Mariju, a snaha i svekrva bi mogle kalkulirati - zaključila je druga korisnica.

Neki su pak zaključili kako je prva ovotjedna domaćica Josipa sve konkretno odradila, a Nikolinu su usporedili s prošlotjednim natjecateljom Ivanom.

- Gđa Josipa lipo konkretno ste to odradili, a snajka je vidim dosta probirljiva, biće s njom ovo volim ovo ne volim. Sluti na Ivana - zaključila je treća.

- Opet kuharica koja pametuje - napisala je četvrta korisnica za Mariju.

- Profesionalna kuharica najpametnija sveznaderka i podmukla. Snaha nije daleko - zaključila je peta.

Neki od gledatelja Nikolini zamjeraju smijanje i 'gurkanje'.

-  Ne bi dozvolila profesionalcima da se prijave jel samo njurgaju. Domaćica večeras smirena, draga napravila jelo što ju podsjeća na djetinjstvo i bilo je ok. Nikolina mi se nikako nije dopala s onim gurkanjem, smijanjem, baš nekulturno. Rajna mi izgleda najsimpatičnije od svih.