Obavijesti

Show

Komentari 10

Joško Lokas otkrio: Prvu emisiju 'Potjere' neću zaboraviti nikad, ali najdraži kviz mi je 'Upitnik'

Joško Lokas otkrio: Prvu emisiju 'Potjere' neću zaboraviti nikad, ali  najdraži kviz mi je 'Upitnik'
4

Pitali su me: 'Je li ti sve jasno?', kimnuo sam potvrdno glavom, a vjerujte ne sjećam se niti jedne jedine riječi, ispričao je voditelj anegdotu s njegovog prvog snimanja 'Potjere'

VIDEO

Voditelj Joško Lokas (50), za Jutarnji.hr otvoreno je priznao da nikada neće zaboraviti prvu emisiju 'Potjere'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tarik Filipović imitirao Ćiru i poručio Vatrenima: Znate koliko nam ovo znači! | REAKCIJA 04:37

Naime, ova emisija od samih je početaka omiljeni kviz gledateljima, a sada iza sebe ima već više od 1100 emitirah prikazivanja. Priznao je i da mu najveću motivaciju u 'Potjeri' daje mu to što je svaka emisija novi početak i nosi nove nepredviđene situacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mi se igramo ignorirajući stvarnost i pomičemo granice ljudskog znanja i snalaženja u zadanoj situaciji koju diktiraju pravila 'Potjere'. Fascinacija našim lovcima, za koje tvrdim da su među najbolje odabranim lovcima u svijetu, ne prestaje. Morana Zibar, Dean Kotiga, Krešimir Sučević Međeral i Mladen Vukorepa su jezičac na vagi uspješnog formata. Njima uz bok idu nevjerojatne ekipe natjecatelja koje s više ili manje uspjeha svakoj emisiji daju dodatnu presudnu vrijednost. Bez tog balansa ovakav format ne može ovoliko dugo opstati - govori Lokas.

Zagreb:16. ELLE Style Awards powered by Mastercard

Prvu emisiju 'Potjere' koju je vodio Joško nikad neće zaboraviti. Došao je snimati s Velebita, i to u trenutku kada je s ekipom snimao seriju 'Nestali'. Zbog nje je imao vrlo malo vremena za pripremu 'Potjere'. Bivši voditelj Tarik Filipović (49) mu je stalno bio na telefonu davajući upute, a on njemu o liku u seriji.

- Imali smo pakleni ritam. Njemu je kao pravom profesionalcu bilo stalo da 'Potjera' ostane onakvom kakvom ju je radio, a meni da njegov lik u seriji dodatno zakomplicira situaciju koja je ionako po scenariju već bila teška. U tom ludilu Tarik je na setu 'Nestalih', a ja na 'Potjeri'. Stojim ispred Gorana Uremovića Remsa koji mi daje posljednje upute pred snimanje kviza i sve čega se sjećam je njegovo posljednje pitanje 'Je li ti sve jasno?'. Kimnuo sam potvrdno glavom, a vjerujte ne sjećam se niti jedne jedine riječi. Rems me samo pogledao, okrenu se ekipi i rekao 'Bit će to O.K.' iako ni sam nije vjerovao u to - govori kroz smijeh Lokas te nadodaje kako je zahvalan što su mu prepustili vođenje ove popularne emisije.

Lokasova bivša opet ljubi... i to sebe! Uz najnovije fotke piše da je zaokupljena tom ljubavlju...
Lokasova bivša opet ljubi... i to sebe! Uz najnovije fotke piše da je zaokupljena tom ljubavlju...

Priznao je i da je emisija 'Upitnik' koja je krenula 1997. godine i proslavila ovog voditelja i dan danas njegov omiljeni kviz.

- Nastao je iz glava neprežaljenog Marija Maračića, velikog i dobrog Vedrana Perišića i mene. Bili smo klinci i imali snove o budućnosti i televiziji kakvu bismo voljeli gledati - ispričao je.

Nedavno je snimio pilot za kviz 'Solo', svojevrsni nasljednik 'Upitnika', za kojeg je uvjeren da je hit.

- Ako ikad zaživi, mogao bi postati Upitnik level up - objašnjava neumorni Lokas, koji uvijek paralelno radi više stvari jer nije od onih tipova koji znaju mirovati, priznaje Lokas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana