Obavijesti

Show

Komentari 22

Jovanu su optužili da 'razara' Severinin brak: 'To su gluposti'

Jovanu su optužili da 'razara' Severinin brak: 'To su gluposti'
6

Premda je fotograf nedavno snimio Severinu i Igora u zajedničkoj šetnji Zagrebom, nagađanja o njihovom razvodu u srpskim medijima ne jenjavaju. Pa čak ni kad je Severina objavila romantične fotografije...

VIDEO

Srpski mediji su prošlih nekoliko dana pisali da se Severina (46) i Igor Kojić (31) razvode. Jovana Joksimović, koju mediji 'optužuju' da je krivac za navodni razvod braka Seve i Igora, kratko se osvrnula na cijeli slučaj.

- Zaista se ne bih bavila tim glupostima niti ih komentirala, razumite me - rekla je s osmijehom Jovana za „Alo!“.

Prema pisanju Kurira, Jovana, supruga pjevača Željka Joksimovića (46), i Severina su bile dobre prijateljice, ali su se nedavno posvađale. Tvrde da je zbog Jovane, Severina otkazala i nastup sa svekrom Draganom Kojićem Kebom (58).

Keba pak tvrdi da je Severina otkazala zbog zdravstvenih razloga. Seve je na Instagramu napisala da je imala tešku virozu i da je propustila koncert u Pforzheimu te da joj je jako žao zbog toga.

Srbi 'razvode' Severinu, a ona i Kojić zajedno šeću Zagrebom
Srbi 'razvode' Severinu, a ona i Kojić zajedno šeću Zagrebom

Premda je fotograf nedavno snimio Severinu i Igora u zajedničkoj šetnji Zagrebom, špekulacije o njihovoj razvodu u srpskim medijima ne jenjavaju. Pa čak ni kad je Severina objavila romantične fotografije s njihovog putovanja u Afriku na Instagramu. Tako je otkrila da su se vjenčali i po treći put tijekom afričkog vjenčanja, 2016. godine, na egzotičnom putovanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

- Ovo je moja afrička vjenčanica - pohvalila se Severina fanovima na društvenoj mreži. Na sebi je imala ljubičastu haljinu kakvu nose plemena. Kojić je također bio odjeven u tradicionalnu nošnju plemena, a oboje su imali nakit i sandale. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin