Show

Komentari 3

Jude Law s četvrtom ženom u tajnosti dobio sedmo dijete

Jude Law s četvrtom ženom u tajnosti dobio sedmo dijete

Glumac i njegova sadašnja supruga vjenčali su se 2019. godine, a prvo su dijete dobili 2020.

Holivudski glumac Jude Law (50) dobio je sedmo dijete s četvrtom ženom, suprugom Phillipom Coan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jude i Philipa snimljeni su na aerodromu Heathrow u Londonu gdje su prošetali s djetetom u kolicima. Fotografije možete pogledati OVDJE. Uz njih je bila još jedna žena i njihovo zajedničko dijete koje su dobili u rujnu 2020. 

Podsjećamo, Law je vijest o šestom djetetu objavio u showu kod Jimmyja Fallona. Voditelj ga je upitao kako se provodio tijekom pandemije na što je Jude rekao:

- Vrtlario sam. Oh, i osim toga, dobio sam dijete. Eto tako.

Ispričao je i kako bi htio da se njegova obitelj još proširi.

- Ideja da imam još djece mi se čini divnom. Pravi sam sretnik što sam s nekim s kim se zabavljam više nego ikad. Imamo nevjerojatno stabilnu i zdravu, prekrasnu obitelj, a tu su i moja djeca koja su već mladi ljudi... A ovi mlađi su pravi izvor radosti i sreće - priznao je Jude.

New Jersey Devils v New York Rangers, NHL ice hockey, Madison Square Garden, New York, USA - 18 Dec 2016

Jude Law ima sedmero djece sa četiri različite žene. Jude i Phillipa vjenčali su se 2019. godine, a zajedno imaju dvoje djece. Prethodno je bio u braku s glumicom Sadie Frost, od koje se razveo 2003. godine. Law i Frost zajedno imaju troje djece, Raffertyja (26), Iris (22) i Rudyja (20). Jedno dijete, kćer Sophie (13) ima s manekenkom Samanthom Burke, a s Catherine Harding ima kćer Adu (7).

POGLEDAJTE VIDEO: PETREKOVIĆ NAJVIŠE VOLI VICEVE O ŽIVOTINJAMA

Najčitaniji članci