Obavijesti

Show

Komentari 3

Justin Bieber se rješava vile: Vrata je otvarao otiskom prsta

Justin Bieber se rješava vile: Vrata je otvarao otiskom prsta
17

Kad mu je bilo 20, kaže, napravio je sve moguće pogreške koje je mogao. Najteže mu je bilo nositi se s milijunima na bankovnom računu s kojima je mogao kupiti što god je poželio

VIDEO

Kuća Justina Biebera (25) odnedavno se prodaje i to za četiri milijuna funti (33,2 milijuna kuna). 

Poznata je kao 'Helsby Hills', a nalazili se na selu u blizini grada Chestera u Engleskoj. U toj je luksuznoj nekretnini kanadska zvijezda boravila 2016. godine kad je tijekom svjetske turneje nastupao u Manchester Areni. Ima dva hektara okućnice, ali i vlastiti helidrom. 

Vila je prvotno bila namijenjena kao 'sklonište', odnosno prostor u kojem će Bieber pronaći mir kako bi mogao bezbrižno raditi na novim pjesmama. Nekretnina je modernog dizajna sa prozorima od poda do stropa iz kojih se pogled proteže na prekrasno dvorište.

Otvorenog je koncepta, ima pet kupaonica, pet soba i vrhunsku tehnologiju. Vrata nemaju ključ već je ulazak omogućen otiskom prsta. Ima i saunu, parnu sobu, jacuzzi iz kojeg se može gledati televizija, teretanu i privatni dnevni boravak za osoblje. 

Sadrži i audiovizualni sustav, posebno osvjetljenje i klimatsku kontrolu. Bazeni, saune, vruće kade i svlačionice smještene su nasuprot sportskoj dvorani kako se mlada zvijezda ne bi previše umorila hodajući po tako velikoj vili. 

Vani je nogometno igralište, avanturističko igralište, kućica na drveću i natkrivena soba za igrati biljar kako mu niti u jednom trenutku ne bi bilo dosadno. S obzirom da se više ne može u njoj skrivati, stavljena je na prodaju. 

Svjetska zvijezda postao je prije deset godina kad je snimio pjesme poput 'Baby' i 'One Less Lonely Girl'. Bio je najveća teen zvijezda za kojim su ludjele obožavateljice diljem svijeta i lijepile njegove postere po zidovima. Međutim, Justinu je slava donijela i loših stvari. Do svoje 19. godine bio je ovisan o teškim drogama, podijelio je pjevač na društvenim mrežama.

Justin Bieber Live at Much Music in Toronto

Kad mu je bilo 20, kaže, napravio je sve moguće pogreške koje je mogao. Od najvoljenijeg celebrityja na svijetu postao je jedan od omraženijih. Još teže se, kaže, nosio s milijunima na bankovnom računu kojima je mogao kupiti što god je poželio. 

Jedno vrijeme, priznaje, užasno je tretirao žene. Zlostavljao ih je i bio bijesan. Prestao je komunicirati sa svima koji su ga voljeli.

Ipak, Justin se promijenio otkako je u braku s manekenkom Hailey Baldwin (22). 

- Sad sam u najboljem razdoblju svog života - u braku, koji je nevjerojatna nova obveza. Naučiš se strpljenju, povjerenju, odanosti, ljubaznosti... Svim stvarima koje te čine dobrim čovjekom - zaključio je Bieber. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...