Obavijesti

Show

Komentari 176

Kako izgleda idealna Hrvatica? Žene traže 'od svake ponešto'

Kako izgleda idealna Hrvatica? Žene traže 'od svake ponešto'
1

Hrvatice na estetske zahvate dolaze s fotografijama slavnih kojima bi željele biti što sličnije. Pet naših “plastičara” otkriva nam čije lice je najveći ideal ljepote

VIDEO

Hrvatice na estetske zahvate dolaze s fotografijama slavnih kojima bi željele biti što sličnije. Pet naših “plastičara” otkriva nam čije lice je najveći ideal ljepote te o kakvim grudima i stražnjici maštaju žene.

- Severinine usne nekad su bile imperativ u mojoj ordinaciji, no danas ih žene više ne žele. Otkad je iz usana izvadila silikone, ne izgledaju lijepo jer su se objesile - kaže zagrebački estetski kirurg Miroslav Kinčl. Dodaje da njena usta nisu više senzualno puna, pa joj treba mnogo šminke da bi izgledala lijepo.

- Usta su joj najslabija točka - smatra Kinčl. No kod njegova zagrebačkoga kolege Milana Miloševića traže se Severinini obrazi. Ona je, da bi istaknula jagodice, ubrizgavala hijaluronsku kiselinu (visokoelastični prozirni gel životinjskog podrijetla ili biosintetiziran koji se koristi za popunjavanje bora, brazda i ožiljaka na licu). 

Neki estetski kirurzi smatraju da Seve izgleda neprirodno i “plastično”, no Hrvaticama to ne smeta. Milošević dodaje da mnoge žene žele imati nos Angeline Jolie, a drugi liječnici navode princezu Raniju kao ženu koja ima savršen oblik nosa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Estetski kirurg Dinko Tončić, specijaliziran za korekcije glave i vrata, u svojoj praksi kaže da se susreo sa ženama koje žele boju očiju kao glumica Cameron Diaz pa stavljaju svijetloplave leće. 

Iako se oblik očiju ne može korigirati ubrizgavanjem botoksa (otrov koji privremeno paralizira mišiće lica čime se postiže zaglađeniji izgled). Njegovo djelovanje traje od tri do četiri mjeseca i može se barem malo približiti bademastom obliku o kojem sanjaju. Muškarcima je najpoželjniji izgled nogometaša Davida Beckhama, pa kad dođu u ordinaciju, dolaze s njegovom fotografijom jer žele točno takav nos. 

Estetski kirurg Siniša Glumičić kaže da žene traže nos poput voditeljice Marijane Batinić, iako ga je korigirala. Glumičić ističe da njegove pacijentice žele nos bosanske pjevačice i glumice Emine Jahović, kao i mačkaste oči Angeline Jolie. Kako bi postigle glumičin zavodnički pogled, Hrvatice stavljaju botoks u predjelu očiju, a one starije idu na face lifting kojim podižu obrve. 

Zadarski kirurg Marin Labar kaže kako rijetko koja djevojka želi imati usne poput Severine, dok žele obraze Angeline Jolie i nos kraljice Ranie od Jordana. Najpopularnije tijelo ima Kim Kardashian, starleta koja je visoka 159 cm i teška 63 kilo-grama. Mjere su joj 96-67-101. Njene predimenzionirane obline postignute brojnim plastičnim operacijama hit su među Hrvaticama koje očito vole raskošan izgled. 

Iako ima celulita, koji se ne vidi nakon obrada fotografija u magazinima, djevojkama se sviđaju njezini bokovi. U ordinaciju Miroslava Kinčla često dolaze Hrvatice s njezinim slikama. 

Žele imati guzu i grudi poput nje, ali kirurg ih redom odbija.

- Kim ima preširoku guzu i to ne izgleda lijepo. Puna je implantanata. Grudi joj se vuku prema pupku jer su preteške od umetaka - smatra Kinčl.

Njegova kolegu Tončića djevojke također traže grudi i guzu poput Kim i nije ih strah stavljati umetke u stražnjicu. Grudi se povećavaju silikonskim implantatima i to je najskuplja operacija, a ujedno i najpopularnija. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 176
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'