Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Kalmetina mama o Grdovićevu udesu: Zidiću srećom nije ništa

‘POSJETIO' SUSJEDA Pjevač je Jaguarom udario u zid kuće prijatelja Božidara Kalmete u Zadru. Susjedi su čuli buku i pozvali su policiju, a Grdović sad tvrdi da on nije vozio

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
36 komentara

Mladen je dobar, ali bit će da je malo popio pa je lupio u zid. Nisam ništa čula jer sam spavala. Bilo je to oko ponoći. Dosta se udario. Nisam ga vidjela nakon toga, osim na televiziji, kaže Anka Kalmeta (84), majka Božidara Kalmete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mladen Grdović (58) udario je u zid njene kuće u Zadru kad je prošli tjedan, u noći na četvrtak s 3,6 promila alkohola u krvi slupao svog Jaguara. Anka Kalmeta kaže da su susjedi zvali Hitnu pomoć i policiju, a njenom zidu, ističe, 'srećom, nije ništa'.

- Kao da Mladen uopće nije udario u njega. Valjda je čvrst. Gledam zid, isti je kao što je bio. Mi rano legnemo, pa nismo ništa čuli - kaže mama Kalmeta.

Foto: 24 sata Mjesto nesreće: Zadarski pjevač se s 3,6 promila alkohola u krvi zabio u zid Kalmetine kuće. 

Kalmeta mu svirao klavijature

Grdović i gradonačelnik Zadra godinama su prijatelji i susjedi. Zajedno su odrasli. Grdovićeva kuća u Arbanasima, gdje živi sa suprugom Brankicom (47), nalazi se stotinjak metara dalje od Kalmetine. Njih dvojica zajedno su pjevali i u bendu. Grdović je s deset godina osnovao prvu grupu. Svirao je gitaru, a za klavijaturista je odabrao šest mjeseci starijeg prijatelja Kalmetu.

- Bili smo klinci i često smo svirali zajedno. Danas ne žalim što sam se odrekao glazbe i posvetio politici - rekao je Kalmeta.Vježbali su i organizirali probe u Mladenovoj kuhinji, a nekad bi im i Kalmetin djed ustupio svoju konobu. Tad su voljeli žešći zvuk, pa su uglavnom slušali rock.

- Naš disko bio je napušteni talijanski bunker, gdje smo slušali žestoku glazbu, a zvali smo se Zara bend - rekao je Grdović. 

Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL Grdovićeva i Kalmetina majka (fotografija desno) su prijateljice i susjede

Grdović se odmara kod kuće

Mladen je u ovoj zadnjoj nesreći lakše ozlijeđen. Policija mu je izmjerila 2,4 promila, no u bolnici su mu izmjerili 3,6 promila alkohola u krvi, a sanirali su mu i ranu na glavi. Za Novu godinu Grdović se oporavio pa je s flasterom na glavi i s kapom Djeda Mraza nastupao u Poreču pred, ističe, 30.000 ljudi.

- Nikakvog udaranja u zid nije bilo. Nisam ni vozio, a to ću i dokazati - rekao nam je jučer iznervirani zadarski pjevač. Njegov menadžer Ljubo Šeperić kaže da je Mladen dobro i da se kod kuće odmara te da se priprema za turneju po Australiji, na koju kreće sljedećeg mjeseca. 

U kući pored Mladenove živi i njegova majka Veronika (85), koja se voli družiti s Kalmetinom majkom. S Ankom je prije osam godina Veronika Grdović bila u restoranu u Zadru na druženju umirovljenika. Tad ih je posluživao Božidar Kalmeta, a pjevao im je Mladen.

 

Naši partneri pišu
Message