Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Kandidate 'slomili' obiteljski posjeti: Marta napustila show

Znam da borba kreće tek sad kad izađem, ali obećala sam i sebi i svojima da neću odustati. Mislim da je vrijeme da se pobrinem za svoj život, kazala je Marta

Foto: promo
11 komentara

Svoj kilogram viška na vaganju Miro sam nije htio komentirati, ali su zato plavi odmah rekli da je to vjerojatno dogovor crvenog tima. Petar je na vaganju imao 137,1 kg, što je gubitak od 2,5 kilograma. Nina je već navikla da nema dobre rezultate na vaganju, a tako je bilo i ovaj put. Izgubila je 1,4 kilograma i nije bila nimalo sretna s tim. Marijo je, pak, ostvario nevjerojatan rezultat i ostvario gubitak od 6,4 kilograma unatoč tome što je ozlijeđen i nije mogao odrađivati treninge kao ostali.

Plavi tim ukupno je ostvario gubitak od 16,7 kilograma, dok su crveni izgubili 19,2 kilograma. U postocima oba tima su izgubila 2,2 %, ali zahvaljujući dva kilograma prednosti, koje su stekli u Izazovu, crveni tim je pobijedio.

Plavi su morali odabrati koga žele izbaciti, a prvi je svoju odluku rekao Luka. On je svoj glas dao Marti jer smatra da ne daje sve od sebe na treninzima. Nina je također dala svoj glas Marti, za koju smatra da se cijelo vrijeme provlačila. Magdalena je glasala za Ninu jer je imala najlošiji rezultat, a istu odluku je donijela i Marta. Petar je svoj glas dao Marti za koju smatra da se nije „probudila“. Alenov glas je bio presuđujući, a on je svoj glas dao Marti i tako je poslao kući.

Foto: RTL Televizija

Marta je u Život na vagi došla sa 161,1 kilogramom, a odlazi s 20,7 kilograma manje.

„Znam da borba kreće tek sad kad izađem, ali obećala sam i sebi i svojima da neću odustati. Mislim da je vrijeme da se pobrinem za svoj život“ kazala je Marta.

Dan nakon ispadanja timovi nastavljaju s treninzima. Sanja je donijela odluku da će Luka trčati za njezin tim Grawe maraton, a odlučila je priliku dati i Nini jer vjeruje da će joj to i psihički pomoći. Za Marijev crveni tim maraton će trčati Ivan i Miro.

U novom Izazovu kao nagrada ih čeka osobni imunitet, a zadatak je što duže držati medicinku iznad glave. Djevojke imaju medicinku od tri kilograma, a dečki od sedam.

'ŽIVOT NA VAGI' Miro dobio kilu viška, no ima imunitet: Tim neće zamjeriti

Petar je prvi pustio svoju medicinku, a test je pokazao da su djevojke ipak nešto izdržljivije. Irena je osvojila imunitet jer je uspjela držati medicinku čak devet i pol minuta.

Poslije bitke za imunitet, treneri su dali timovima uputu da se spakiraju jer idu na trening bez njih. Dočekalo ih je pravo iznenađenje – našli su se u dvorani KK Cedevita, gdje ih je pozdravio trener kluba, Slaven Rimac. Dečki će s njim odraditi košarkaški trening, a djevojke će biti navijačice.

Po povratku s treninga Irenu i Ninu dočekalo je pismo s porukom da ih čeka iznenađenje. Ninu je dočekala baka Sonja, a suza nije nedostajalo. Irenu je, pak, dočekala njezina prijateljica i kuma Mihaela, ni ona nije mogla zadržati suze. No ni to nije bilo sve – vidjela je svoje kumče, koje voli kao da je njezino dijete i za koje kaže da je umjesto kuma zove mama.

Foto: promo

Nova epizoda „Života na vagi“ na rasporedu je u četvrtak u 21 sat!

Naši partneri pišu
Message