Obavijesti

Show

Komentari 17

Kandidati sami biraju pjesmu, Vanna i Grašo su gosti showa

Kandidati sami biraju pjesmu, Vanna i Grašo su gosti showa
5

U showu 'X Factor' kandidati će otpjevati svoju omiljenu pjesmu. Želim pokazati i drugu stranu mene koja nije u baladama. Ova pjesma je dosta sexy, kazala je Iva

VIDEO

I ove nedjelje i ponedjeljka od 21h na RTL-u uživat ćemo u vrhunskim interpretacijama finalista najpopularnijeg glazbenog showa 'X Factor Adria'. Finale je sve bliže, kandidati vrijedno pripremaju nastupe zajedno sa svojim mentorima, a slušat ćemo omiljene pjesme po izboru finalista, Tema 'Moj izbor' bila je inspirativna za natjecatelje, budući da će se svatko predstaviti svojom omiljenom pjesmom.

- Jako nam se sviđa tema. Izabrala sam jednu zavodljivu kompoziciju koja mi se privatno jako sviđa. Želim pokazati i drugu stranu mene koja nije samo u baladama. Ova pjesma je dosta sexy, a takav je i aranžman – kaže Iva Ćurić, dok je Bobi Mojsovski odabrao pjesmu na makedonskom jeziku.

- Pjevao sam pjesme na engleskom, srpsko-hrvatskom, sad mislim da je pravo vrijeme da pjevam neku pjesmu na makedonskom jeziku. Jedva sam čekao ovaj trenutak da mogu otpjevati pjesmu po vlastitom izboru- Dat ću sve od sebe da prođem dalje - rekao je Bobi. Dečki iz grupe 9Control pripremaju svjetski nastup.

- Pjevat ćemo zanimljiv mix dva svjetska hita koja privatno obožavamo slušati. Kao i do sad očekujte eksploziju na sceni - kazali su. 

U emisiji uživo nastupit će specijalni gosti – Vanna i Petar Grašo. Popularna hrvatska pjevačica čiji se hitovi slušaju godinama, na pozornici 'X Faktora' izvest će miks starog i novog hita. Vanna je otkrila da se jako raduje gostovanju u najvećem glazbenom natjecanju u regiji. 

- Baš sam se obradovala pozivu za nastup u 'X Faktoru', osobito u ovoj napetoj fazi natjecanja. Show je odličan, neizvjestan i uz to, jako gledan. Nastojat ću predstaviti svoj osobni X faktor kroz staru i novu pjesmu kako bi podsjetila da traženi X faktor ne traje trenutak, nego kroz cijelu karijeru - kazala je Vanna i dodala kako misli da svatko od mentora među svojim preostalim kandidatima ima potencijalnog pobjednika. 

Gost je i Petar Grašo kojeg smo već imali prilike gledati u 'X Faktoru' kao gostujućeg mentora u 'Kući sudaca' kad je pomogao Tončiju donijeti odluku. Graši će premijerno izvesti novi singl 'Ko će nego ja'.

- To je prva pjesma nakon prošlogodišnje prve nagrade na Splitskom festivalu. Muziku je napisao Tonči Huljić, a tekst njegova supruga Vjekoslava i ja. Ljubavnog je karaktera i u njoj se radi o trenutku kad se veza dijeli i padaju maske te kad u sebi znaš vrijedi li se boriti za ljubav ili poći drugim putem. Moram reći da je ovo jedna od onih pjesama koja će se slušati i za 20 godina – rekao je Grašo. Dodaje da uvijek, kad mu obveze dozvole, prati X faktor.

- Gledao sam emisije prošli tjedan i kod svih kandidata se primjećuje vidljiv napredak i što je najvažnije samopouzdanje. Samopouzdanje je jedan od najvažnijih stvari uz sam talent jer ovaj posao donosi dosta stresa. Iz ovog showa svi će izaći kao pobjednici jer će imati iskustvo na sceni koje će im biti ogroman vjetar u leđa ukoliko se nastave baviti glazbom - zaključio je Grašo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga