Obavijesti

Show

Komentari 8

Kandidati su imali 'cheat' dan, jeli su palačinke, pizzu i lazanje

Kandidati su imali 'cheat' dan, jeli su palačinke, pizzu i lazanje
12

Lidija je osvojila imunitet, Marino 0,5 kilograma na vaganju, Mirna saunu, a kupanje nije osvojio nitko pa se Edo okušao u pronalasku lubenice s nagradom. Na kraju ju je pronašao, a na plažu je sa sobom poveo Maju

VIDEO

Nakon što je plavi tim izbacio Alena, Gurka je iduće jutro rekao da se mora pokrenuti. '

- Ja imam problem s oscilacijom u volji, više je nema nego je ima' - rekao je Gurka, kome jako nedostaju supruga i sinčić, koji se rodio u međuvremenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

- Budući da ste se zaželjeli finih jela, a ta jela vam nisu dostupna, odlučili smo današnji dan proglasiti cheat danom - otkrila im je Maja.

- Kada znate da ćete zgriješiti, bitno je da to nadoknadite dobrim treningom - rekao je Edo.

Kandidati su uživali u svojim omiljenim jelima, a na stolu su se našle lazanje, pizza, meso, palačinke. Nakon što su pojeli pogledali su koliko svako od jela ima kalorija, a šokiralo ih je kada su shvatili da dvije palačinke imaju više kalorija od velike porcije lazanja.

Nakon obilnog obroka, došlo je vrijeme za trening.

- Cilj treninga bio je da vide koliko je treniranja potrebno da bi izbacili kalorije koje su unijeli - objasnila je Maja, a Edo je rekao da će nekima trebati dosta vremena da na treningu skinu toliko kalorija.

- Nema veze, imam ja cijeli dan - zaključio je na kraju. Iscrpljujući trening nije smeo Gurku da ostane i nakon treninga jer nije izgubio sve kalorije koje je pojeo, a ostatak tima odlučio je također ostati u teretani i biti mu podrška vozeći bicikl. Za to vrijeme, u crvenom timu svi su izgubili kalorije koje su pojeli, osim Julije, koja je morala ostati nakon treninga i odraditi još vježbi dok ne izgubi sve kalorije koje je unijela pizzom.

Izazov koji je uslijedio razveselio je kandidate jer su u polju lubenica morali pronaći one u kojima se nalaze četiri nagrade: imunitet, 0,5 kilograma prednosti na vaganju, sauna i kupanje u moru. Svi su bili oduševljeni nagradama, osim Julije, koja je komentirala da saunu ima u autu jer nema klime, a more joj je blizu kuće.

Lidija je osvojila imunitet, Marino 0,5 kilograma na vaganju, Mirna saunu, a kupanje nije osvojio nitko pa se Edo okušao u pronalasku lubenice s nagradom. Na kraju ju je pronašao, a na plažu je sa sobom poveo Maju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu