Show

Komentari 6

Kanye svima tvrdi da se pomirio s Kim, ali nitko mu ne vjeruje

Kanye svima tvrdi da se pomirio s Kim, ali nitko mu ne vjeruje

Par je pokrenuo glasine o pomirenju nakon što je Kardashian viđena kako drži Westa za ruku napuštajući zabavu povodom najave reperovog novog albuma 'Donda' u Chicagu u četvrtak

Kanye West (44) govori prijateljima u glazbenoj industriji da su on i Kim Kardashian (40) ponovno zajedno, tvrde izvori za Page Six

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je pokrenuo glasine o pomirenju nakon što je Kardashian viđena kako drži Westa za ruku napuštajući zabavu povodom najave reperovog novog albuma 'Donda' u Chicagu u četvrtak. Istu večer mu se Kim pridružila na pozornici na lažnoj ceremoniji vjenčanja, obučena u bijelu Balenciaga vjenčanicu.

Upućeni tvrde da pomoću takvih umjetničkih performansa West pokušava postići da se njegov album prodaje bolje od albuma njegovog suparnika Drakea.

- Kanye je drugim reperima govorio da su on i Kim ponovno zajedno, ali svi znaju da to nije istina. Prava priča je da Kanye želi pobijediti Drakea u prodaji ploča i priređuje veliki show performansa kako bi privukao svu medijsku pozornost - tvrdi jedan od izvora.

- Kim i Kanye nisu razgovarali mjesecima nakon što je podnijela zahtjev za razvod, ali su ponovno počeli komunicirati ranije ovog ljeta zbog svoje djece - ispričao je spomenuti izvor te dodao kako Kim i dalje podržava bivšeg.

- Kim je draga osoba - iako ona i Kanye više nisu zajedno, sretna je što ga može podržati u njegovom poslu i umjetnosti, želi dobar odnos s njim zbog djece - zaključio je izvor.

 

Najčitaniji članci