Obavijesti

Show

Komentari 13

Kao djeveruša nije ni sanjala da će njeno vjenčanje pratiti svijet

Kao djeveruša nije ni sanjala da će njeno vjenčanje pratiti svijet
3

U javnosti se pojavila snimka vjenčanja na kojem su Kate Middleton i njena sestra Pippa bile djeveruše. Točno dvadeset godina nakon tog vjenčanja, Kate se udala za princa

VIDEO

Buduća vojvotkinja od Cambridgea je kao devetogodišnjakinja bila djeveruša na vjenčanju svog ujaka Garyja Goldsmitha, kao i njena sestra, tada sedmogodišnja Pippa. Njihov brat James, koji je tada imao tri godine, imao je ulogu nosača prstenja. 

312435717

Snimka vjenčanja kontroverznog Garyja i Mirande Foote iz 1991. godine prikazuje nasmiješenu Kate i pomalo nervoznu Pippu te cijelu njihovu obitelj, uključujući i njihovu majku Carol. 

312435677

Kate, odnosno Catherine, tada nije mogla ni sanjati da će točno za dvadeset godina njeno vlastito vjenčanje biti događaj kojeg će pratiti cijeli svijet. Kate se udala za princa Williama, a na vjenčanju sestru je gotovo zasjenila Pippa svojom pripijenom haljinom koja joj je istaknula obline. 

Pixsell

Ujak Gary punio je medijske stupce zbog svoje ljubavi prema žestokom partijanju i drogama. Bio je nazivan 'crnom ovcom u obitelj' te se pisalo da ga se sestra Carol 'odrekla' no sam je otkrio da to nije istina. 

REUTERS/PXL

- Pisalo se da sam ja neki zločesti dečko, crna ovca. Zaista nisam, dobar sam čovjek s dobrim srcem, ali imam loših trenutaka no obitelj me uvijek podržava. Kate mi se čak ispričala zbog nepozvane medijske pažnje - rekao je Gary prije dvije godine u intervjuu. Kateinog ujaka, naime, 'uhvatili' su novinari na tajnom zadatku kako slaže 'lajne' kokaina u svojoj vili na Ibizi u kojoj su, tvrdio je, bili i William i Kate. Vili je nadimak 'kuća za seks'. 

Goldsmith i Foote u braku su bili samo 18 mjeseci.

Pippa Middleton trenutno priprema vjenčanje s ekonomistom Jamesom Matthewsom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...