Obavijesti

Show

Komentari 59

Kao reality par: Sevin Igor ima dvojnika, to je Kris Humphries

Kao reality par: Sevin Igor ima dvojnika, to je Kris Humphries
5

Pjevačica i starleta imaju kućni pornić. Igor Kojić je bio nogometaš, a Kris Humphries je košarkaš. Obojica imaju širok osmijeh, velike zube i slične oči...

VIDEO

Severina Vučković (43) i Kim Kardashian (34) imaju mnogo zajedničkoga, obje su starije od svojih partnera, vole dečke koji su vješti s loptom, ekspresno se zaručuju, neprestano bombardiraju društvene mreže provokativnim selfijima i imaju kućni pornić.

Severina se nedavno pohvalila novim frajerom, 16 godina mlađim Igorom Kojićem, dok je Kim od bivšeg muža, košarkaša Krisa Humphriesa starija četiri. Kao i bivši američki par, Seve i Igora dijeli golema razlika u visini. Igor je visok 192 cm, a Seve 170 cm. Kris je visok 206 cm, a minijaturna Kim ima 159.

Severinin novi dečko i izgledom neodoljivo podsjeća na košarkaša, a i Igor je kao i Kris vješt s loptom. Tek je lani odustao od golmanske karijere, a sad je nogometni menadžer. 

Jednako kao i Severina, i Kim odmah prepoznaje da se zaljubila do ušiju. Američki par zaručio se nakon sedam mjeseci, a Vučković i Kojić su još napredniji pa su se navodno zaručili već nakon dva mjeseca veze. Svadba je, govori se, dogovorena za rujan. 

Obje su dame snimile i kućni pornić. Seve 2004. godine na jahti s hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem, a Kim dvije godine poslije s reperom Ray J-em. Pornić im je pomogao u karijeri, iako je Seve danima plakala zbog toga što je procurio u javnost. Na sudu je pokušavala dokazati da je 11-minutni filmić njezino autorsko djelo, ali izgubila je parnicu. Kardashian je nakon filma povećala svoju zaradu za 400 milijuna kuna. 

Ni Kris ni Igor ne podnose najbolje teret slave, Kojić je nakon Severinina javnog priznanja da je on njezina nova ljubav, spakirao kovčege i otišao iz Beograda u Beč dok se ne smiri medijska hajka. Kris je prezirao njen reality show i nakon 72 dana braka zatražio je razvod jer se osjećao iskorištenim. Prozivao je Kim jer ga je izigrala i tvrdio je da ga nikad nije voljela. 

No nogometaš i košarkaš imaju i sličnu životnu priču. Krisovi i Igorovi roditelji razveli su se. Krisova majka Debra podnijela je zahtjev za razvod braka od supruga nogometaša Williama nakon 30 godina braka. Igorov otac, folk-zvijezda Dragan Kojić Keba rastao se od njegove majke Olje nakon 20 godina braka. Ona mu nije mogla oprostiti izvanbračnu aferu u kojoj je dobio kćer Inu, koju godinama nije htio priznati.

KOPIRALA KIM KARDASHIAN

1. Visina: Između Kim i Krisa je gotovo pola metra razlike, a između Seve i Igora 22 cm

2. Izgled: Košarkaš i nogometaš imaju širok osmijeh, velike zube i sličan oblik očiju

3. Zaruke: Oba para zaručila su se nakon nekoliko mjeseci ljubavne veze

4. Mediji: Kojić je nakon otkrića da je Sevin dečko pobjegao u Beč, a Kris se zbog realityja razveo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba