Obavijesti

Show

Komentari 14

U finalu VideoStara očekuje vas Lana kakvu još niste vidjeli

U finalu VideoStara očekuje vas Lana kakvu još niste vidjeli
7

Pjevačica, koja nastupa i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', u dva dana imala je dva koncerta, a onaj u Makarskoj vjerojatno će pamtiti do kraja života

VIDEO

Lana Jurčević se u posljednje vrijeme ne može požaliti na nedostatak angažmana. Tako je nedavno imala dva koncerta u dva dana. Lijepa pjevačica prvo je rasplesala klub u Rijeci, a zatim prepun trg u Makarskoj gdje su svi u glas pjevali njezine hitove. 

Nakon nastupa brojni fanovi su se poželjeli fotografirati s Lanom, u jednom trenutku je popustila ograda, zaštitari se nisu snašli. ali smirena Lama imala je strpljenja za svakog fana koji je poželio fotografiju ili autogram.

Inače, osim što zbog nje probijaju ograde, Lana svoje fanove svake nedjelje oduševljava genijalnom transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a već večeras nastupa u Opatiji.

U nedjelju će pak zabavljati goste na finalu VideStara, najvećeg video talent showa u regiji, u kojem će se za pobjedu boriti Gloria te Matija i Filip, svima poznatiji pod nazivima TheSikrt i LayZ. Publika showa svojim ih je pregledima, lajkovima i komentarima izabrala za finaliste, no ove nedjelje sve završava. 

U zagrebačkom klubu Opera 11.12. (ove nedjelje) finalisti će se družiti sa svojim najvećim fanovima, a napokon ćemo saznati i tko je pobjednik prvog VideoStar natjecanja! Borba je vrlo, vrlo tijesna, a Gloria, TheSikrt i LayZ ne predaju se ni sekunde. Neprestano komuniciraju sa svojim fanovima, a fanovi im uzvraćaju svojim glasovima.

Tko će od troje mladih budućih zvijezda postati najnoviji član JoomBoos mreže i sudjelovati na ogromnoj konferenciji youtubera u Amsterdamu, odlučit ćete samo vi! Stoga - pokažite svom kandidatu da baš ona ili on zaslužuju pobjedu!

Lana kakvu još niste čuli

Ove nedjelje, 11.12. u 18:00 sati u završnici VideoStar natjecanja koju će oni manje sretni moći pratiti uživo preko JoomBoosovog kanala, uz velik broj hrvatskih i regionalnih YouTube zvijezda, nastupit će i poznata pjevačica Lana Jurčević.
 
Lana je od početka VideoStar projekta sudjelovala u emisijama kao voditeljica zajedno sa najpoznatijim hrvatskim youtuberima - The lazy Wave. 
 
U ovom nastupu u završnom live showu Lana će se predstaviti u unplugged izdanju uz pratnju Cajona (bubnja) i ne sumnjamo da će ponovo oduševiti sve prisutne kao i svoje vjerne fanove koji će ju moći pratiti preko JoomBoosovog livea
 
JoomBoos je dao još jednu šansu svim zainteresiranima da osvoje pozivnicu za ovaj veliki party te da javljanjem preko JoomBoosove Facebook stranice ili putem videostar@joomboos.hr maila osvoje dolazak na jedinstveni show. 


 
Sve se odigrava u poznatom zagrebačkom klubu Opera u Petrinjskoj ulici, gdje će mnogi fanovi imati priliku i uživo se družiti sa svojim zvijezdama kao i sa Top 3 finalista ovogodišnjeg VideoStar showa: Filipom Dejanovićem, Gloriom Berger i Matijom Lazarevićem, od kojih će samo jedan ponijeti ovu laskavu titulu nove youtube zvijezde. 
 
Prvih 200 sretnika koji stignu u Operu, JoomBoos ce počastiti besplatnim pićem. 
 
A Lana i svi ostali sudionici ovog show-a će još jednom pokazati kako se to radi! Lana je danas jedna od najpopularnijih pjevačica koja je itekako prisutna i obožavana na društvenim mrežama. Inače, osim što sudjeluje u završnici showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Lana uskoro izbacuje i novi spot za singl 'Šećeru'

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala