Obavijesti

Show

Komentari 30

Kapisoda: Ako me Ksenija ostavi, oduzet ću si život

Kapisoda: Ako me Ksenija ostavi, oduzet ću si život
6

Filip Kapisoda vjerovao je da je Ksenija pobacila dijete bivšeg ljubavnika. On je danima prijetio kako će se ubiti jer bez nje više ne može živjeti

VIDEO

Srpska pjevačica Ksenija Pajčin (32) i crnogorski maneken Filip Kapisoda (22) posvađali su se jer je on čuo da se dopisuje s bivšim dečkom, oženjenim nogometašem.
- Ksenija je rekla da je abortirala jer ne želi prekinuti karijeru. Filip je poludio jer je vjerovao da je pobacila zato što nije znala čije je dijete - rekao je bliski izvor novinama Alo.
Filip je, tvrdi Ksenijin najbolji prijatelj Goran Stojičević Karamela, danima govorio da će se ubiti ako ga ona ostavi.
- Planirali su se vjenčati, no Kseniji je smetala njegova ljubomora. Zato ga je i ostavila prije dva tjedna. Zvao me dvadeset puta. Govorio mi je 'nađi je, molim te, ne javlja mi se, gdje mi je žena?’. Tada je prvi put rekao: 'ubit ću se ako mi se ne vrati’ - rekao je Karamela novinarima Blica. Ksenija i Filip u nedjelju su gostovali na televiziji Pink. Smijali su se, a on joj je pred kamerama darovao cvijeće. Nekoliko sati poslije razvalio joj je vrata stana.
- Plakao je i ponovno govorio da ne može bez Ksenije te da će se ubiti - kaže Karamela, koji njegove prijetnje nije shvaćao ozbiljno.
Filipova prijateljica, pjevačica Goga Sekulić tvrdi da on ne bi ni mrava zgazio.
- Ksenija mu je branila druženja s prijateljima. Na jednom tulumu sam ga pozdravila, a Ksenija ga je potom udarila. Zamislite koliko ga je netko morao izbaciti iz takta da bi došlo do ovakve tragedije. Veza im je bila bolesna - kaže Goga prisjećajući se prometne nesreće koju je par imao u siječnju.
Goga kaže da se pričalo da je Filip tada izgubio kontrolu nad autom jer ga je Ksenija udarala tijekom vožnje. O svojoj vezi prijateljima nije puno pričao. Samo je ponavljao da ne može s njom, ali ni bez nje.


KSENIJA: FILIP JE KLINAC
Ksenija i Filip istovremeno su se voljeli i mrzili. Ona je htjela karijeru, a on dom i obitelj. Ksenijina susjeda tvrdi da joj je pjevačica rekla kako se neće udati za Filipa jer je on klinac i da se njih dvoje samo dobro provode. Prijatelji bliski paru govore kako im je veza bila strastvena.

POLICIJSKA REKONSTRUKCIJA
Ksenija je na sebi imala jaknu, a Filip traperice i majicu, pa policija pretpostavlja da je pjevačica nakon žestoke svađe htjela izaći iz stana. Sustigao ju je u hodniku i pucao joj u glavu, a sebe je propucao u sobi, piše Press.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri
Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti